Vildsvinsstek svamp recept

Vildsvinsstek med timjansbearnaise

Vildsvinsstek med timjansbearnaise

Servera till exempel med stekt svamp och kokt broccoli, eller de grönsakerna du föredrar. Vildsvinsstek, drygt 1 kg

Långfredagsvildsvinsstek

Här finns såväl mogna toner som lite unga friskare, här finns örter och mineraler, ekfat och tobak och en vacker höstton med inslag av jord och löv, av svamp och friskhet, Allt detta backat av en strålande syra  och en eftersmak med en hint av kärnbeska och stjälkighet och peppartoner

Vildsvinsstek på Pisas vis

sätt ugnen på 175 grader, ta en ungsfast form, lägg i smörklickarna, lägg i steken, krydda steken på båda sidorna, lägg i lök, morötter och svamp , sätt in i ugnen på 175 grader, efter ca 30 minuter lägg i buljongtärningen i formen samt lite vatten vid behov, vänd steken samtidigt, efter ytterligare ca 30 min gör ett snitt och kolla hur färdig steken är , Häll skyn från formen i en gryta, gör en redning och rör i, ta gärna lite grädde eller mjölk i såsen om du vill, som ytterligare smaksättare brukar jag ta en liten sked med strösocker. 1 kg vildsvinsstek