4 st kvistar rosmarin. 1 kg vildsvinskött benfritt kött, t ex bog smör salt nymald peppar 3 st schalottenlökar 3 st vitlöksklyftor 1 st morot 1 st selleristjälk 1 tsk fänkålsfrön stötta 4 st kvistar rosmarin 2 st lagerblad 2 msk tomatpuré 5 dl rödvin 1 msk viltfond 3 tsk flytande honung 2 msk smör Servera med
Lyft upp rosmarinkvistarna och kasta dem. Tillsätt vin, 1 dl av lingonen och rosmarin. Ur boken Sveriges nya Landskapsrätter (ICA) 3 kvist(ar) rosmarin
Bind ihop örtkryddorna (timjan, rosmarin och lagerblad) till en bukett och lägg dem också i grytan. Vildsvinsstek kan vara väldigt ojämn i hårdheten, därför är det svårt att bestämma exakt hur länge steken ska brässeras
Litet färsk rosmarin. Rosmarin. 1 vildsvinsstek med ben. Bryn steken i olja och salta och peppra runt om. Tillsätt resten av ingredienserna och låt koka upp