Ingredienser 1 port 2 port 3 port 4 port 5 port 6 port 7 port 8 port 9 port 10 port 11 port 12 port 13 port 14 port 15 port 16 port 17 port 18 port 1 1/5 kg vildsvinsstek 1 st Vitlöksklyfta salt och peppar smör och olivolja Gräddsås 3 dl steksky (eller sky + vatten) 2 dl Vispgrädde 1 msk konc köttfond 1 msk Ljus sirap 2 msk maizena, majsstärkelse salt och peppar Till servering kokt potatis eller potatisgratäng
I byn Capalbio, Toscana, åt vi fantastiskt god vildsvinsgryta med massor av olivolja och tomatsås. Vi har aldrig lagat vildsvin tidigare vilket egentligen är konstigt
Artusi för svenskar | Italiensk mat från 1800-talet
Utsökt recept på smakrik och mör vildsvinsstek med smak av timjan, rosmarin och vitlök. Pressa vitlöksklyftorna i en skål, blanda i kryddorna samt olivolja och rapsolja
Vildsvinsstek med en höstig wok på champinjoner, äpple, rödlök, timjan, vitlök, olivolja. Jag satt och letade efter några gamla recept här på bloggen och insåg att det blivit lite glest med inlägg den senaste tiden
Tillsätt finhackad cheddarost och olivolja och smaka av med salt och peppar. Vildsvinsstek kan vara väldigt ojämn i hårdheten, därför är det svårt att bestämma exakt hur länge steken ska brässeras