Har du testat vildsvinsstek. -) Vildsvinsstek på mitt vis* 4 pers. 800 g benfri vildsvinsstek Salt och nymalen vitpeppar 2 msk timjan 4 vitlöksklyftor Smör 2 dl dl rödvin 3 dl vatten 1 oxbuljongtärning 3 små lökar, t. Läs även andra bloggares åsikter om Vildsvinsstek , Vilt , Rödvinssås 4 pers. 800 g benfri vildsvinsstek
6 1 1/2 kg ben- och svålfri skinkstek salt och svartpeppar paprikapulver malen koriander matfett till stekning 1 morot 1 liten gul lök 1 liten knippa persilja 2 lagerblad 1 påse valnötskärnor (à ca 60 g) 2 1/2 dl vatten 1 köttbuljongtärning 1 msk soja 2 msk tomatpuré 1 dl vispgrädde ev vetemjöl Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
1 st morot. 1 kg vildsvinskött benfritt kött, t ex bog smör salt nymald peppar 3 st schalottenlökar 3 st vitlöksklyftor 1 st morot 1 st selleristjälk 1 tsk fänkålsfrön stötta 4 st kvistar rosmarin 2 st lagerblad 2 msk tomatpuré 5 dl rödvin 1 msk viltfond 3 tsk flytande honung 2 msk smör Servera med
Skär moroten i bitar. Bryn detta och lägg tillsammans med persilja runtom vildsvinssteken. Servera vildsvinssteken med såsen, kokt potatis och brysselkål
Skala och skär potatisen och moroten i små tärningar. 300 g vildsvinsstek eller -karré (alt märgpipa eller högrev av nötkött2 st gula lökar4 st vitlöksklyftor4 st potatisar av fast sort (400 g)1 st morot3 msk Smör eller rapsolja2 tsk kummin, malen1 tsk mejram, malen3 msk paprikapulver3 msk tomatpuré0,5 st citron, tvättad, rivet skal och saft1,5 l oxbuljongSalt, efter smakPeppar , efter smakTillbehörgräddfilNybakat brödSkär köttet i centimeterstora tärningar. 300 g vildsvinsstek. 1 st morot
Skala och skär potatisen och moroten i små tärningar. 300 g vildsvinsstek eller -karré (alt märgpipa eller högrev av nötkött. 1 morot. 300 g vildsvinsstek eller -karré (alt märgpipa eller högrev av nötkött 2 gula lökar 4 klyftor vitlök 4 potatisar fasta (400 g) 1 morot 3 msk smör (eller rapsolja) 2 tsk kummin, malen 1 tsk mejram, malen 3 msk paprikapulver 3 msk tomatpuré 0,5 citron, tvättad, rivet skal och saft 1,5 l oxbuljong salt, efter smak peppar (efter smak)
1,5 kg grytbitar jag använde en vildsvinsstek går också bra med nöt eller älg. 1,5 kg grytbitar jag använde en vildsvinsstek går också bra med nöt eller älg