Vildsvinsstek morötter lök recept

Pialottas vildsvinsstek *

Pialottas vildsvinsstek *

Tillsätt lök, morötter, rotselleri, enebär och lagerblad. Gör snitt i steken och stick ner delade vitlöksklyftor
Vildsvinsstek

Vildsvinsstek

6 1 1/2 kg ben- och svålfri skinkstek salt och svartpeppar paprikapulver malen koriander matfett till stekning 1 morot 1 liten gul lök 1 liten knippa persilja 2 lagerblad 1 påse valnötskärnor (à ca 60 g) 2 1/2 dl vatten 1 köttbuljongtärning 1 msk soja 2 msk tomatpuré 1 dl vispgrädde ev vetemjöl Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Långtidsbakad vildsvinsstek

Långtidsbakad vildsvinsstek

Skala och hacka lök och vitlök, tärna moroten och strimla sellerin. 3 st schalottenlökar. 3 st vitlöksklyftor
Ingefärsdoftande vildsvinsstek

Ingefärsdoftande vildsvinsstek

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 st vildsvinsskinka , färsk, ca 2 kg 1 odefinierad rosmarin 1 odefinierad timjan 1 odefinierad vitpeppar , krossad hel 1 odefinierad enbär 1 odefinierad smör , och olja till stekning 1 odefinierad salt Rödvinssås 5 dl kalvbuljong , eller viltbuljong 3 dl rött vin 2 msk vetemjöl 1 msk farinsocker 1 st röd lök(ar) , finhackad 1 st morot , fint tärnad 1 msk ingefära , -2 msk färsk riven 1 st gul lök(ar) , finhackad 1 odefinierad smör , och olja till stekning 1 st salt 1 st peppar Köp receptet
Vildsvinsstek

Vildsvinsstek

Skala lök, morötter och rotselleri och skär i bitar. Blanda pressad vitlök, senap, salt och peppar och bred runt om steken, även innanför nätet

Vildsvinsstek

Skala och klyfta löken. Bryn detta och lägg tillsammans med persilja runtom vildsvinssteken. Servera vildsvinssteken med såsen, kokt potatis och brysselkål
Vildsvinsstek

Vildsvinsstek

Lägg rotsaker, lök och äpple i en form och lägg köttet ovanpå. 2 kg vildsvinsstek. 11 st vitlöksklyfta. 11 st rödlök. 12 st morötter. 2 kg vildsvinsstek 1 st vitlöksklyfta 2 msk senap 0. 5 tsk salt 1 krm peppar 1 st rödlök 2 st morötter 1 bitar rotselleri 1 st äpple 2 msk smör eller margarin 5 dl vatten 2 msk viltfond Sås. 175°Blanda pressad vitlök, senap, salt och peppar och bred runt om steken, även innanför nätet. 1Skala lök, morötter och rotselleri och skär i bitar
8 Januari Vildsvinsstek

8 Januari Vildsvinsstek

I med vatten, morötter, gul lök, några vitpepparkorn, enbär, och lite rödvin. Jag marinerade köttet under dagen i lite soya, olja, salt, peppar och pressad vitlök
Vildsvin, fyllda rullader

Vildsvin, fyllda rullader

Skala och skiva moroten, riv löken grovt samt tärna sellerin. Skala vitlöksklyftorna, skiva dem på längden och stek dem i lite smör
Gulaschsoppa

Gulaschsoppa

Skala och hacka löken och vitlöken. 300 g vildsvinsstek eller -karré (alt märgpipa eller högrev av nötkött2 st gula lökar4 st vitlöksklyftor4 st potatisar av fast sort (400 g)1 st morot3 msk Smör eller rapsolja2 tsk kummin, malen1 tsk mejram, malen3 msk paprikapulver3 msk tomatpuré0,5 st citron, tvättad, rivet skal och saft1,5 l oxbuljongSalt, efter smakPeppar , efter smakTillbehörgräddfilNybakat brödSkär köttet i centimeterstora tärningar. 300 g vildsvinsstek. 2 st gula lökar. 4 st vitlöksklyftor
Gulaschsoppa på vildsvin

Gulaschsoppa på vildsvin

Skala och hacka löken och vitlöken. 300 g vildsvinsstek eller -karré (alt märgpipa eller högrev av nötkött. 2 gula lökar. 4 klyftor vitlök. 300 g vildsvinsstek eller -karré (alt märgpipa eller högrev av nötkött 2 gula lökar 4 klyftor vitlök 4 potatisar fasta (400 g) 1 morot 3 msk smör (eller rapsolja) 2 tsk kummin, malen 1 tsk mejram, malen 3 msk paprikapulver 3 msk tomatpuré 0,5 citron, tvättad, rivet skal och saft 1,5 l oxbuljong salt, efter smak peppar (efter smak)
Salt stek

Salt stek

Här är det en vildsvinsstek, men det går helt klart att använda annat kött också - ta vad du har på lager

Boeuf Bourguignonne

Skala och skär morötterna i stora bitar. Skala löken och skär i klyftor. Tillsätt vinet, salt,peppar, lagerblad, örtkryddor, rivet apelsinskal och pressad vitlök
Vildsvinsstek med rotfruktspuré

Vildsvinsstek med rotfruktspuré

Skala och skär lök och rotfrukter i fina bitar. Vildsvinsstek kan vara väldigt ojämn i hårdheten, därför är det svårt att bestämma exakt hur länge steken ska brässeras

Ingefärsdoftande vildsvinsstek

Fräs lök och morot i smör, tillsätt farinsocker och pudra lite vetemjöl över det hela. 1 st gul lök(ar) , finhackad. 1 st röd lök(ar) , finhackad
Gulaschsoppa på vildsvin

Gulaschsoppa på vildsvin

Skala och hacka löken och vitlöken. Martin Löf 300 g vildsvinsstek eller -karré (alt märgpipa eller högrev av nötkött 2 gula lökar 4 vitlöksklyftor 4 potatisar av fast sort (400 g) 1 morot 3 msk Smör eller rapsolja1 krm sambal oelek (2 tsk kummin, malen) 1 tsk mejram, malen 3 msk paprikapulver 3 msk tomatpuré 0. Anita 300 g vildsvinsstek. 2 gula lökar. 4 vitlöksklyftor