6 1 1/2 kg ben- och svålfri skinkstek salt och svartpeppar paprikapulver malen koriander matfett till stekning 1 morot 1 liten gul lök 1 liten knippa persilja 2 lagerblad 1 påse valnötskärnor (à ca 60 g) 2 1/2 dl vatten 1 köttbuljongtärning 1 msk soja 2 msk tomatpuré 1 dl vispgrädde ev vetemjöl Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Skala och klyfta löken. Bryn detta och lägg tillsammans med persilja runtom vildsvinssteken. Servera vildsvinssteken med såsen, kokt potatis och brysselkål
Lägg rotsaker, lök och äpple i en form och lägg köttet ovanpå. 2 kg vildsvinsstek. 11 st vitlöksklyfta. 11 st rödlök. 12 st morötter. 2 kg vildsvinsstek 1 st vitlöksklyfta 2 msk senap 0. 5 tsk salt 1 krm peppar 1 st rödlök 2 st morötter 1 bitar rotselleri 1 st äpple 2 msk smör eller margarin 5 dl vatten 2 msk viltfond Sås. 175°Blanda pressad vitlök, senap, salt och peppar och bred runt om steken, även innanför nätet. 1Skala lök, morötter och rotselleri och skär i bitar
I med vatten, morötter, gul lök, några vitpepparkorn, enbär, och lite rödvin. Jag marinerade köttet under dagen i lite soya, olja, salt, peppar och pressad vitlök
Skala och hacka löken och vitlöken. 300 g vildsvinsstek eller -karré (alt märgpipa eller högrev av nötkött2 st gula lökar4 st vitlöksklyftor4 st potatisar av fast sort (400 g)1 st morot3 msk Smör eller rapsolja2 tsk kummin, malen1 tsk mejram, malen3 msk paprikapulver3 msk tomatpuré0,5 st citron, tvättad, rivet skal och saft1,5 l oxbuljongSalt, efter smakPeppar , efter smakTillbehörgräddfilNybakat brödSkär köttet i centimeterstora tärningar. 300 g vildsvinsstek. 2 st gula lökar. 4 st vitlöksklyftor
Skala och skär morötterna i stora bitar. Skala löken och skär i klyftor. Tillsätt vinet, salt,peppar, lagerblad, örtkryddor, rivet apelsinskal och pressad vitlök
Skala och skär lök och rotfrukter i fina bitar. Vildsvinsstek kan vara väldigt ojämn i hårdheten, därför är det svårt att bestämma exakt hur länge steken ska brässeras