Vildsvinsstek med timjan recept

Pialottas vildsvinsstek *

Pialottas vildsvinsstek *

Gnid in viltsteken med salt,peppar och timjan. Då med något gott rött vin till. Har du testat vildsvinsstek
Ingefärsdoftande vildsvinsstek

Ingefärsdoftande vildsvinsstek

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 1 st vildsvinsskinka , färsk, ca 2 kg 1 odefinierad rosmarin 1 odefinierad timjan 1 odefinierad vitpeppar , krossad hel 1 odefinierad enbär 1 odefinierad smör , och olja till stekning 1 odefinierad salt Rödvinssås 5 dl kalvbuljong , eller viltbuljong 3 dl rött vin 2 msk vetemjöl 1 msk farinsocker 1 st röd lök(ar) , finhackad 1 st morot , fint tärnad 1 msk ingefära , -2 msk färsk riven 1 st gul lök(ar) , finhackad 1 odefinierad smör , och olja till stekning 1 st salt 1 st peppar Köp receptet
Vildsvinsstek med timjansbearnaise

Vildsvinsstek med timjansbearnaise

När såsen har tjocknat så kryddar man med klippt timjan, salt och peppar efter smak. Flingsalt med hickorysmak
Vildsvinsstek med körsbärssås

Vildsvinsstek med körsbärssås

Gnid in salt, peppar och timjan. Bind upp steken med bindgarn om den inte är nätad. Annars silar du skyn i en kastrull och blandar med vatten och fond
Vildsvin med rotfrukter och sås

Vildsvin med rotfrukter och sås

Utsökt recept på smakrik och mör vildsvinsstekmed smak av timjan, rosmarin och vitlök. Smörj in hela vildsvinsstekenmed marinaden

Långfredagsvildsvinsstek

När såsen reducerat ned till ungefär hälften red av den med maizena och en kilck smör. Långfredagsvildsvinsstek hade varit ett legendariskt ord på wordfeud men här är det vad som ska ätas idag på Långfredagen
10 December Helenas Fisklasagne

10 December Helenas Fisklasagne

Så får jag inte glömma att jag har en stor orrhöna, pytonorm och vildsvinsstek sen innan i frysen. Toppen med lite tips
Salt stek

Salt stek

Här är det en vildsvinsstek, men det går helt klart att använda annat kött också - ta vad du har på lager

Boeuf Bourguignonne

Koka ur stekpannan med vattnet. Red grytan med maizena om det behövs. Serveras med ris och grönsaker. 1,5 kg grytbitar jag använde en vildsvinsstek går också bra med nöt eller älg. 2 tsk timjan. Skär championerna i stora bitar och låt dem koka med de sista 30 minuterna. 1,5 kg grytbitar jag använde en vildsvinsstek går också bra med nöt eller älg. 3 lagerblad 2 tsk timjan
Low carb jordnöts och hallonbakelse, och snart så.....

Low carb jordnöts och hallonbakelse, och snart så.....

Vildsvinsstekmed en höstig wok på champinjoner, äpple, rödlök, timjan, vitlök, olivolja. Jag satt och letade efter några gamla recept här på bloggen och insåg att det blivit lite glest med inlägg den senaste tiden

Intervju med Stian Erlandsen

HR Lågtempad vildsvinsstek. Parmesan rullad potatis medtimjan och soltorkade tomater. Då var det dags igen för en intervju, denna gången med Stian Erlandsen i huvudrollen

Halloween, Vildsvinsstek och den godaste såsen

Tidigare i veckan hittade jag ett recept hos Remsan på Vildsvinsstekmed smak av citron och honung. Har hunnit med att trängas med stressade helgfirare både på Systembolaget och ICA
Vildsvinsstek med rotfruktspuré

Vildsvinsstek med rotfruktspuré

Blanda nymald vitpeppar med salt och timjan och gnid in steken med det. Bind ihop örtkryddorna (timjan, rosmarin och lagerblad) till en bukett och lägg dem också i grytan