300 g vildsvinsstek eller -karré (alt märgpipa eller högrev av nötkött2 st gula lökar4 st vitlöksklyftor4 st potatisar av fast sort (400 g)1 st morot3 msk Smör eller rapsolja2 tsk kummin, malen1 tsk mejram, malen3 msk paprikapulver3 msk tomatpuré0,5 st citron, tvättad, rivet skal och saft1,5 l oxbuljongSalt, efter smakPeppar , efter smakTillbehörgräddfilNybakat brödSkär köttet i centimeterstora tärningar. 300 g vildsvinsstek. 0,5 st citron
Denna gång var min stek extra fin, då jag hade fått en vildsvinsstek av en vän. En enkelt kryddad stek med en fräsch smak av citron och till det en god brunsås på skyn att skopa in med sked
HR Lågtempad vildsvinsstek. Spontant lutar det åt rökt Quiche med citron grillad sparris, bearnaise på eldat smör, riven lagrad cheddarost samt en mängd olika örter
Tillsätt olja, citronsaft, salt och peppar. Recept. Anna Stefansson. fre, 2013-07-19 21. 39. 2h 0min. (0). Ta fram köttet ca 30 innan du börja tillaga det