Vildsvinsstek citron recept

Gulaschsoppa

Gulaschsoppa

300 g vildsvinsstek eller -karré (alt märgpipa eller högrev av nötkött2 st gula lökar4 st vitlöksklyftor4 st potatisar av fast sort (400 g)1 st morot3 msk Smör eller rapsolja2 tsk kummin, malen1 tsk mejram, malen3 msk paprikapulver3 msk tomatpuré0,5 st citron, tvättad, rivet skal och saft1,5 l oxbuljongSalt, efter smakPeppar , efter smakTillbehörgräddfilNybakat brödSkär köttet i centimeterstora tärningar. 300 g vildsvinsstek. 0,5 st citron
Gulaschsoppa på vildsvin

Gulaschsoppa på vildsvin

300 g vildsvinsstek eller -karré (alt märgpipa eller högrev av nötkött. 0,5 citron, tvättad, rivet skal och saft. 300 g vildsvinsstek eller -karré (alt märgpipa eller högrev av nötkött 2 gula lökar 4 klyftor vitlök 4 potatisar fasta (400 g) 1 morot 3 msk smör (eller rapsolja) 2 tsk kummin, malen 1 tsk mejram, malen 3 msk paprikapulver 3 msk tomatpuré 0,5 citron, tvättad, rivet skal och saft 1,5 l oxbuljong salt, efter smak peppar (efter smak)
Att vara vuxen. Eller inte...

Att vara vuxen. Eller inte...

Denna gång var min stek extra fin, då jag hade fått en vildsvinsstek av en vän. En enkelt kryddad stek med en fräsch smak av citron och till det en god brunsås på skyn att skopa in med sked

Intervju med Stian Erlandsen

HR Lågtempad vildsvinsstek. Spontant lutar det åt rökt Quiche med citron grillad sparris, bearnaise på eldat smör, riven lagrad cheddarost samt en mängd olika örter

Vildsvinsstek med honung och citron

1 vildsvinsstek (à 1. 1 citron, urpressad saft. 1 vildsvinsstek (à 1. 5 kg) salt vitpeppar, ur kvarn 2 msk smör 1 dl honung, flytande 1 citron, urpressad saft

Vildsvinsstek

Tillsätt olja, citronsaft, salt och peppar. Recept. Anna Stefansson. fre, 2013-07-19 21. 39. 2h 0min. (0). Ta fram köttet ca 30 innan du börja tillaga det
Gulaschsoppa på vildsvin

Gulaschsoppa på vildsvin

Martin Löf 300 g vildsvinsstek eller -karré (alt märgpipa eller högrev av nötkött 2 gula lökar 4 vitlöksklyftor 4 potatisar av fast sort (400 g) 1 morot 3 msk Smör eller rapsolja1 krm sambal oelek (2 tsk kummin, malen) 1 tsk mejram, malen 3 msk paprikapulver 3 msk tomatpuré 0. 5 citron, tvättad, rivet skal och saft 1. Anita 300 g vildsvinsstek. 5 citron

Salviastekt kotlettrad

Tillsätt socker, citronskal och saft. 1/2 citron, rivet skal och pressad saft. 1.  Torka av köttet. Salta och peppar