smör. Bryn det i en panna med smör så att det får fin färg runtom. smör. ca 800 g rostbiff eller skinka av vildsvin. ca 800 g rostbiff eller skinka av vildsvin
Vänd dem i brödet, stek i smör och lite olja på båda sidorna. Använd gärna samma smör som du stekte wallenbergarna i till att fräsa schalottenlöken och sockerärterna
Bryn köttet i smör eller olja i en tjockbottnad kastrull. 300 g vildsvinsstek eller -karré (alt märgpipa eller högrev av nötkött. 3 msk smör (eller rapsolja). 300 g vildsvinsstek eller -karré (alt märgpipa eller högrev av nötkött 2 gula lökar 4 klyftor vitlök 4 potatisar fasta (400 g) 1 morot 3 msk smör (eller rapsolja) 2 tsk kummin, malen 1 tsk mejram, malen 3 msk paprikapulver 3 msk tomatpuré 0,5 citron, tvättad, rivet skal och saft 1,5 l oxbuljong salt, efter smak peppar (efter smak)
Gnid in köttet med kryddblandningen, lägg över det i en ugnsfast form med en klick smör i. Från vårt kök får ni idag ett förslag på hur ni kan laga till en god middag med vildsvinskött, receptet är hämtat ur herr Mårtenssons favoritkokbok, "Det glömda köket" av Jens Linder
Vänd dem i brödet, stek i smör och lite olja på båda sidorna. Recept hämtat ur boken ”Vildsvin. Använd gärna samma smör som du stekte wallenbergarna i till att fräsa schalottenlöken och sockerärterna
smör och rapsolja till all stekning. Den gamla klassikern som fått ny kostym är nämligen Biff Rydberg som ju vanligtvis brukar kockas till på oxfilé (här hittar ni ett recept på det), men som vi fick för oss att göra på filé av vildsvinskött
Hacka löken fint och fräs den genomskinlig i lite smör. Forma 9-10 biffar (ca 8 cm i diameter och 1,5 cm tjocka) och stek dessa i smör. 500-600 g vildsvinsfärs