Vildsvin revben recept

Vildsvinsrevben

Vildsvinsrevben

Receptet på marinad och glaze har vi hittat i kokboken "Vildsvinsrecept, med smak av det vilda" av Anders Tegner, såsen är ett eget hopkok som visade sej passa väldigt bra till de vilda revbenen
Revbensspjäll med aprikosglaze

Revbensspjäll med aprikosglaze

Lägg revbenen i en långpanna och stick in en stektermometer mitt i köttet. Servera revbenen med tzatziki och bakad potatis
Julgrill 2015

Julgrill 2015

Julskinkor, kamben, tjocka revben, Lammbringa, Märgben, Grisfötter, Entrecote, Secreto Iberico och sist men inte minst ett helt vildsvin som ska finstyckas

Intervju med Birger Söderström

Det känns som att Vilt är på frammarsch, Vildsvin, Hjort, Rådjur mm. Revben av alla sorter, det är ju så gott eller Gött som mina kompisar I Göteborg säger
Rökt vildsvin med konjakspetsad trattkantarellsås

Rökt vildsvin med konjakspetsad trattkantarellsås

En vecka senare tog jag upp den (alltså dagen innan rökningen), styckade den - hela ryggen och baklåren för rökning och frambogar och revben som jag stoppade i frysen
Grymma Vildsvinsribs med guacamole

Grymma Vildsvinsribs med guacamole

Svärfar gillar revbensspjäll så när de kom på besök för ett tag sedan så stod det på menyn. Revebensspjäll från vildsvin kan naturligtvis tillagas på många sätt och med olika sorters kryddor, med att koka det först är ett säkert sätt att få det så mört som du vill ha det och du kan dessutom förebreda det långt innan ni skall äta, om du vill

Smörmarinerade Revbensspjäll

Älgar, Vildsvin, Hjortar, Hasselmöss, alla möjliga sorters fåglar och insekter etc och naturens eget skådespel

Grillade vildsvinsribs

Skulle du sakna möjligheter att köpa eller skjuta vildsvin så går det att använda tamgris (vanliga tjocka revbensspjäll)