Servera grytan med potatismos med persilja. 800 g vildsvinskött. 1 Putsa köttet, skär i grytbitar. Hetta upp smör i en stekpanna och bryn köttet i omgångar
Detta recept går naturligtvis att göra på vilket vilken större filé som helst, såsom t ex ytterfilé från vildsvin, kron- dovhjort eller filé från vanlig nöt
Strö på lite hackad persilja och servera med ris eller potatis. 500 g grytbitar av vilt (gärna hjort, vildsvin eller rådjur). 0,5 dl slätbladig persilja, hackad. Gryta500 g grytbitar av vilt (gärna hjort, vildsvin eller rådjur) smör, till stekning 2 msk tomatpuré salt peppar, nymalen 200 g skogssvamp (t ex kantareller och karljohan) 2 gula lökar 1 morot 2 dl vispgrädde 0,5 dl slätbladig persilja, hackad
hjort el vildsvin). Sätt ugnen på 125 grader. Hacka löken fint och bryn den i smör. Under tiden som löken bryns så blanda ströbröd, grädde, soja, fond, ägg, salt och peppar och låt svälla en stund
Recept hämtat ur boken ”Vildsvin. 1 dl persilja , hackad. Snitta fransyskan/bogbladsteken på mitten nästan helt igenom, salta och peppra sidorna och strö över örter och vitlök
Receptet kommer ur boken ”Vildsvin, 52 utsökta rätter från tryne till svans” som är skriven av Mikael Axell och Frida Ernsth. 800 g Fransyska av Vildsvin. 1 dl Persilja - färsk
Servera med selleri och potatisstompet och garnera med persilja. 400 g viltfärs, av till exempel älg eller vildsvin. 11 ⁄2 dl finhackad persilja. 1bladpersiljaBlanda vilt- och fläskfärsen i en bunke. 1Blanda ned bacon och persilja i stompet och smaka av med salt och peppar