Fräs även hackad lök och tärnad paprika och lägg över i kastrullen. 4 port- 1 kg vildsvinskött skuret i 2x2 cm tärningar. gul, orange, röd- 1 lagerblad- 1 msk brödkummin- 1 tsk chilipulver- 1/2 tsk cayennepeppar- 1 msk paprikapulver- 1/2 citron - saft och rivet skal- salt och peppar- olja till stekning- ca 1 liter vatten- 1 tärning grönsakbuljong- ev 4 potatisar i små tärningar läggs i 15 minuter innan servering
Tillsätt morötter, paprikastrimlor och krossad vitlök. Skillnaden är egentligen bara att jag numera använder vildsvinskött så ofta jag kan, eftersom mina föräldrar jagar, och viltkött är klimatsmart
700 g grytbitar av lämpligt vilt, tex hjort, älg eller vildsvin. Tillsätt potatis, morötter, paprika och rotselleri och koka ytterligare 15-20 minuter. 700 g grytbitar av lämpligt vilt, tex hjort, älg eller vildsvin
Ansa och skär paprikan i bitar. 500–700 g grytbitar av lämpligt vilt (till exempel hjort, älg eller vildsvin). 1500–700 g grytbitar av lämpligt vilt (till exempel hjort, älg eller vildsvin) Några grytben från styckningen eller 2 köttbuljongtärningar 3 msk smör 3 st gula lökar 4 st vitlöksklyftor 0,5 st chilifrukt 3 dl rött vin 4 st lagerblad 5-6 st enbär 400 g krossade tomater 3 msk tomatpuré 1 msk råsocker vatten Salt, efter smak Peppar, efter smak 4 st potatisar, ca (350 g) 2 st morötter 2 st gula paprikor 1 bit rotselleri (ca 200 g)
) Vi fick först hem hjortkött i november och strax därefter dök det upp vildsvins i frysen, så både gris och nöt har fått stå lite åt sidan som ni kanske förstår
Försökte stänga av hjärnans inlägg om 'nej, men där är alldeles för risigt och oframkomligt' eller 'du kommer väl ihåg att du hörde vildsvinen grymta och äta där
Det känns som att Vilt är på frammarsch, Vildsvin, Hjort, Rådjur mm. Homeland (vi grillade strömmingsflundra som vi lade på knäckebröd med picklad rödlök), Dessert (Grillad äppelpaj med vaniljsås) och Vegetarian (Portabelloburgare med paprika fylld av bönröra)