Vildsvin paprika recept

Gulasch på vildsvin

Gulasch på vildsvin

Fräs även hackad lök och tärnad paprika och lägg över i kastrullen. 4 port- 1 kg vildsvinskött skuret i 2x2 cm tärningar. gul, orange, röd- 1 lagerblad- 1 msk brödkummin- 1 tsk chilipulver- 1/2 tsk cayennepeppar- 1 msk paprikapulver- 1/2 citron - saft och rivet skal- salt och peppar- olja till stekning- ca 1 liter vatten- 1 tärning grönsakbuljong- ev 4 potatisar i små tärningar läggs i 15 minuter innan servering
Mustig och klimatsmart gulaschgryta (8/365) av vildsvin

Mustig och klimatsmart gulaschgryta (8/365) av vildsvin

Tillsätt morötter, paprikastrimlor och krossad vitlök. Skillnaden är egentligen bara att jag numera använder vildsvinskött så ofta jag kan, eftersom mina föräldrar jagar, och viltkött är klimatsmart
Ljuvlig vildsvinsgryta

Ljuvlig vildsvinsgryta

Skär paprika och morötter i bitar. Lägg i paprikan och morötterna, slå i de andra ingredienserna efter hand och rör
Jaktkojans viltgryta

Jaktkojans viltgryta

700 g grytbitar av lämpligt vilt, tex hjort, älg eller vildsvin. Tillsätt potatis, morötter, paprika och rotselleri och koka ytterligare 15-20 minuter. 700 g grytbitar av lämpligt vilt, tex hjort, älg eller vildsvin
Maya´s Höstgryta

Maya´s Höstgryta

Vildsvins grytbitar. 1 gul paprika. 1 kg Vildsvins grytbitar. 1 Gul paprika. Mycket Färsk timjan. 2 klyftor vitlök
Kinagryta i lergrytan

Kinagryta i lergrytan

Tro det eller ej, men vi äter inte bara vildsvin och julgodis även om det kanske kan verka så ibland
Rostad potatissallad

Rostad potatissallad

Här har jag serverat den med vildsvins färsbiffar och en tzatziki men den passar lika bra till en grillad biff eller lax
Jaktkojans viltgryta | Recept från Köket.se

Jaktkojans viltgryta | Recept från Köket.se

Ansa och skär paprikan i bitar. 500–700 g grytbitar av lämpligt vilt (till exempel hjort, älg eller vildsvin). 1500–700 g grytbitar av lämpligt vilt (till exempel hjort, älg eller vildsvin) Några grytben från styckningen eller 2 köttbuljongtärningar 3 msk smör 3 st gula lökar 4 st vitlöksklyftor 0,5 st chilifrukt 3 dl rött vin 4 st lagerblad 5-6 st enbär 400 g krossade tomater 3 msk tomatpuré 1 msk råsocker vatten Salt, efter smak Peppar, efter smak 4 st potatisar, ca (350 g) 2 st morötter 2 st gula paprikor 1 bit rotselleri (ca 200 g)
En värmande gulasch

En värmande gulasch

En riktigt rustik rätt är det och oroa er inte om ni inte har tillgång till vildsvinsbog, det går precis lika bra med bog från en vanlig gris
Gryta med asiatisk touch.

Gryta med asiatisk touch.

) Vi fick först hem hjortkött i november och strax därefter dök det upp vildsvins i frysen, så både gris och nöt har fått stå lite åt sidan som ni kanske förstår

Äntligen fredag!

Vi trodde att vi skulle stöta på vildsvin, men såg bara fasaner, harar och hjortar. 1 tsk smoked paprika. 1 tsk smoked paprika
Nyponbröd & nyponburgare

Nyponbröd & nyponburgare

Idag skall det lagas vildsvin, målas med vattenfärger och frostas av frys. 5 hackad gul paprika. 5 hackad gul paprika

LYCKA...

Försökte stänga av hjärnans inlägg om 'nej, men där är alldeles för risigt och oframkomligt' eller 'du kommer väl ihåg att du hörde vildsvinen grymta och äta där

Intervju med Birger Söderström

Det känns som att Vilt är på frammarsch, Vildsvin, Hjort, Rådjur mm. Homeland (vi grillade strömmingsflundra som vi lade på knäckebröd med picklad rödlök), Dessert (Grillad äppelpaj med vaniljsås) och Vegetarian (Portabelloburgare med paprika fylld av bönröra)