Vildsvin olivolja recept

Vildsvin med rotfrukter och sås

Vildsvin med rotfrukter och sås

Pressa vitlöksklyftorna i en skål, blanda i kryddorna samt olivolja och rapsolja. Utsökt recept på smakrik och mör vildsvinsstek med smak av timjan, rosmarin och vitlök
Draget vildsvin - långlagat

Draget vildsvin - långlagat

900 g vildsvinskarré. 5 dl olivolja. 1 Sätt ugnen på drygt 100 grader. Putsa köttet och massera det med salt och peppar
SLÖKOKT DRAGET VILDSVIN

SLÖKOKT DRAGET VILDSVIN

Hos oss de senaste gångerna har det inte blivit pulled pork utan pulled wild boar, vildsvin alltså. Har fortfarande massa fint vildsvinskött kvar i frysen
KÅLPUDDING PÅ VILDSVIN MED SAVOYKÅL

KÅLPUDDING PÅ VILDSVIN MED SAVOYKÅL

olivolja. Kålpudding på vildsvin med savoykål. Strimla kålen och fräs i vitlökssmör (smör) och olivolja. //Malin Kålpudding på vildsvin med savoykål
Sallad med rökt vildsvin och blåmögelost

Sallad med rökt vildsvin och blåmögelost

Antingen kan man bara hälla lite olivolja och salt på eller så kan man göra en dressing. Blanda i sådant fall dijonsenap, filmjölk, majonnäs, olivolja och lite peppar i en skål eller ringla över salladen
Vildsvinsstek med råstekt potatis

Vildsvinsstek med råstekt potatis

½ dl olivolja. Vildsvinsstek ca 1 kg. Krydda steken med grillkrydda, salt, peppar och finhackad vitlök. Stek steken runt om i het panna i smör
Vildsvinsgryta

Vildsvinsgryta

Bryn köttbitarna i en stekgryta med olivolja. Olivolja till stekning. 600 g grytbitar av vildsvin. Ta upp köttet
PULLED PORK PÅ VILDSVINSKARRÉ

PULLED PORK PÅ VILDSVINSKARRÉ

Vildsvin är det som gäller här hemma nu. Har hittat många recept med vildsvinskött, inte för det spelar någon roll egentligen
Vildsvinsrevben

Vildsvinsrevben

Ni är många som hittar hem till vårt kök när ni letat efter recept på vildsvin och det tycker vi är riktigt roligt, för det har vi frysen full av och kan komma med en hel del tips på hur det kan kockas till
Vildsvinsgryta för finsmakare

Vildsvinsgryta för finsmakare

Räcker inte flottet så ta lite olivolja. grytbitar av vildsvin - gärna från bog - lägg eller skinka. olivolja till stekning
Per Morbergs viltgryta med skogssvamp

Per Morbergs viltgryta med skogssvamp

1 msk olivolja. 500 g grytbitar av vilt (gärna hjort, vildsvin eller rådjur). marinad1 gul lök 4 dl rödvin 1 msk olivolja 5-6 enbär, krossade, eller kryddnejlika 1 kvist timjan 1 lagerblad. Gryta500 g grytbitar av vilt (gärna hjort, vildsvin eller rådjur) smör, till stekning 2 msk tomatpuré salt peppar, nymalen 200 g skogssvamp (t ex kantareller och karljohan) 2 gula lökar 1 morot 2 dl vispgrädde 0,5 dl slätbladig persilja, hackad