Gnid in steken med salt, peppar, timjan, vitlök och enbär. Nej vad säger ni om lite mat på vädergnället, en värmande porterstek på vildsvinskött kan väl sitta bra som plåster på såren
Skala och skiva löken och morötterna. Fräs löken i litet fett i en stekpanna. Skillnaden är egentligen bara att jag numera använder vildsvinskött så ofta jag kan, eftersom mina föräldrar jagar, och viltkött är klimatsmart
Lägg lök, vitlök och färska tomater i botten av slow cookern. Skiva löken tunt och lägg i en skål. Koka upp ättika, socker och vatten och häll över löken
4 700 g grytbitar av vilt (vildsvin, älg, hjort eller rådjur) 1/2 dl konc viltfond olja salt och peppar Marinad 1 gul lök 2 palsternackor 2 morötter 2 vitlöksklyftor 3 dl rödvin 1/2 dl rödvinsvinäger 2 msk krossade enbär 1 tsk torkad timjan Sås 300 g skogssvamp 50 g ädelost 3 dl vispgrädde 1 msk soja 1 msk svartvinbärsgelé majsstärkelse (Maizena) Lägg till i inköpslistan Trött på att irra runt i butiken
lök,. Till lunch bjöd jag på Vildsvinsgryta med äpple och glögg. vitlök, morot, rotselleri och. Vildsvinsgryta med äpple och glögg 4-6 personer. ca 700 g grytbitar av Vildsvin eller annat fläskkött typ karré eller bog. 2 gula lökar, klyftade. 4 vitlöksklyftor, hackade. 2 morötter, tärnade. ) Vildsvinsgryta med äpple och glögg 4-6 personer ca 700 g grytbitar av Vildsvin eller annat fläskkött typ karré eller bog. 2 gula lökar, klyftade. 4 vitlöksklyftor, hackade. 2 morötter, tärnade