YTTERLÅR AV VILDSVIN. Om ni inte känner en jägare så kan det vara lite svårt att få tag på vildsvin. 700g vildsvin0. KALL SÅS 3dl turkisk yoghurt1st lime, skalet och saften1msk flytande honungsvartpepparsalt1st salladslök, finhackad. 1st lime
saften av en lime. Häll limesaften över rödlöken och strö på lite flingsalt. Vi hade vildsvin i frysen, en bog på 1 1/2 kilo. 5 kilo vildsvinsbog. 1 lime, saften. 5 kilo vildsvinsbog. 1 lime, saften
Ett helt litet vildsvin skulle grillas. ÄT Grillat vildsvin med sommarsallad och potatisgratängTa ett helt vildsvin och skär av valda delar, gnid in dessa med grillolja och kremera över kol och körsbärsspån
Om du har tillgång till vildsvin som det för övrigt verkar finnas riktigt gott om nu för tiden så kanske en stek på detta skulle kunna förgylla ditt nyår
Blanda i vinägern, rivet limeskal plus limesaft. Vissa fördrar lime, andra citron. Blanda tomat, salladslök, chili med rivet limeskal och färsk koriander
Recept hämtat ur boken ”Vildsvin. 2 st limefrukter , saften. 1 st lime , saften. Lägg alla ingredienser till chilin utom chokladen i en stor kastrull och låt sjuda under lock i ca 3 timmar
300 g vildsvinskotletter ( går även bra med gris). 1 lime. Grilla pak soi och lime med snittytan ner,1-2 minuter. Servera grillad vildsvinskotlett på spett med sataysås,ris,lime och pak soi,strö över 1/2 dl jordnötter. 1 lime
Revebensspjäll från vildsvin kan naturligtvis tillagas på många sätt och med olika sorters kryddor, med att koka det först är ett säkert sätt att få det så mört som du vill ha det och du kan dessutom förebreda det långt innan ni skall äta, om du vill
4 st innerfiléer av vildsvin , eller ytterfilé, skuren på längden. 1 st lime , pressad. 1. Trä upp köttet på spett, pensla med olivolja och krydda med salt och peppar
Egentligen är det vildsvin som grillas, men jag föredrar tamgris om jag ska vara ärlig. Under tiden det hela pågick dracks det limead, iskall Corona och väl kyld rosé