En öl och ennubbe (helst Skåne) är att föredra. Ett helt litet vildsvin skulle grillas. ÄT Grillat vildsvin med sommarsallad och potatisgratängTa ett helt vildsvin och skär av valda delar, gnid in dessa med grillolja och kremera över kol och körsbärsspån
Servera med kokt potatis, brysselkol och ett gott rödvin eller en öl som går åt det mörkare hållet. Börja med att putsa grytbitarna och skär dem i mindre bitar om de är för stora (det ska vara lagom munsbitar)
Är den torr, så späd på med lite vatten till, eller varför inte lite öl. 1 kg gris eller vildsvin, helst karré eller annan fet del. 1 kg gris eller vildsvin, helst karré eller annan fet del
Det blev vildsvin med rotsaker och en parmesanostkräm, så gott. Efter en hel del "vinsippande" slog vi oss ner och njöt av en god bit mat ochett glas öl
Det känns som att Vilt är på frammarsch, Vildsvin, Hjort, Rådjur mm. 2 msk smör eller mjölkfritt margarin. 1 dl öl. Stek i 2 minuter på hög värme, häll sedan på ölen. 2 msk smör eller mjölkfritt margarin. 1 dl öl
En liten fördrink till mig och öl till killarna…. Till middag skulle vi ju grilla men vi hittade även vildsvins revbensspjäll i frysen som vi lät koka 5 timmar på eftermiddagen och marinerade någon timme innan vi grillade upp dem tillsammans med några vildsvinskotletter, potatisgratäng samt bearnaise
Jag har gjort korv en gång, de blev väldigt gott, vildsvins salsicha. I det stora hela, hur häftigt är det inte att få spendera en natt inne på en fästning som är äldre än hela Nordamerikanska civilisationen och där sitta med mitt team, två gubbar som jag känt knappt ett år, dricka två öl och prata om olika träslag som gör olika saker med köttet, rökringar och hur gött det är med vissa typer av kött
En gång hälsade jag på en vildsvinsfarm utanför Örnsköldsvik och i hägnet såg det bokstavligen talat ut som om man gått fram med en kultivator - stenar, rötter och annat uppgrävt och söndermosat