Viktväktarna. 500 g savoykål, 150 g morötter (1-2 st), 125 g rädisor, 1 citrongräs, 1 röd chili, 1 bit ingefära ( 3 msk riven), 3 msk neutral olja, 500 gram nötfärs (10%). Hetta upp 2 msk olja i en panna och stek nötfärsen på hög värme i 4-5 minuter. Savoykålswoken tillsammans med nötfärsen är 9 smartpoints per portion. Välj 5 % nötfärs och minska på oljan så är rätten anpassad till mättande dag. 500 gram nötfärs
Det är detta som är toppen med Viktväktarna. 400 g nötfärs 10 %, 1 gul lök, 1 liten röd paprika, 2 vitlöksklyftor, 1 msk olja, 400 g passerade tomater (eller krossade), 2 msk tomatpuré, 2 grönsaksbuljongtärningar, 500 g keso (cottage cheese) 1,5 %, 6 lasagneplattor, 2 dl riven ost 17 %. 400 g nötfärs
Varsågoda, här kommer fjärde receptet från Viktväktarnas matkasse. Viktväktarna. 1 gul lök, 1/4 solovitlök, 250 g morötter, 400 g nötfärs max 10 %, 500 g krossade tomater, 1 tsk oregano, 1 tsk basilika, 250 g buccatini (pasta). 400 g nötfärs