Låt avrunna kräftstjärtar och skalade räkor fräsa med ett par minuter. ca 170 g kräftstjärtar i lake (1 burk). 0,5 purjolök 1 klyfta vitlök 1 tsk olivolja ca 170 g kräftstjärtar i lake (1 burk) 300 g räkor skalade (1 kg med skal) 1 msk vetemjöl 2,5 dl matlagningsgrädde (4 %) 2 dl mjölk (0,5 %) 3 msk hummerfond 200 g bladspenat salt peppar 200 g färska lasagneplattor ca 70 g sallad
Kanske ska knacka på hos min köksgranne Viktväktarna när veckan är slut. Ja den heter så men jag förstår att Räksoppa är det naturliga namnet då för jag förädlade den lite genom ösa ner en påse räkor SAMT serverade en skål kräftstjärtar vid sidan om att toppa med för den som ville
En gyllene fisk och skaldjursoppa en variant av viktväktarnas recept. Till sist fick 400 gr torsk, 100 gr lax och 3 dl kräftstjärtar koka med ett par minuter
Man kan äta god fredagsmysmat med ViktVäktarna. Vänd ner kräftstjärtar och tomathalvor. 1 dl kräftstjärtar. Olivia provsmakade också och godkände det "Helt i min smak - kräftstjärtar, spenat, dill och pasta" Kräft- och spenatpasta på salladsbädd VV 1 portion (6 propoints/portion). 1 dl kräftstjärtar
Till dagens middag använde jag mig av ett recept som jag hittade på Viktväktarnas Facebook-sida men jag modifierade det rätt mycket så det är svårt att veta hur många propoints min variant är
200 g skalade kräftstjärtar. Skala och tärna rotfrukterna och potatisen. Hetta upp oljan i en kastrull och fräs rotfrukterna och potatis sakta i 5 minuter