Kantareller. Skär filen i mindre bitar. Krydda med salt o peppar. Stek i teflonpanna tillsammans med svampen tills de är gyllenbruna ( tillsätt vatten om det blir torrt)
1Kantareller, färska, frysta el konserv. 1500 g fläskfilé Kantareller, färska, frysta el konserv 2 msk kantarellfond 2 tomater i bitar 3,5 dl milda mat extra 4% Färsk timjan Salt Peppar Valfri mängd pasta el risSkär filen i mindre bitar
Det kan vara viktväktarna, viktklubb, nutrilett eller soppor, men sen kommer vi till det kluriga, kan du leva på fettsnålmat som aldrig är riktigt god, eller kan du leva på nutrilett, eller soppor hela livet
Den här gången via Smartson fick jag testa Blå Bands Fläksfilepanna med Kantareller. Fläskfilépanna med kantareller (modifierad av oss), 6 portioner. Fläskfilépanna med kantareller (modifierad av oss), 6 portioner
Koka riset enligt anvisning på förpackningen tillsammans med hackad lök, pressad vitlök och buljong. När riset är klart, blanda ned grovhackad svamp, vin, soja, örtkryddor, salt och peppar
Dela eventuellt kantarellerna i bitar. Lägg på kantareller, ruccola och skinka. 4 dl kantareller. Dela mandelpotatisen i halvor, paprikan i bitar och lök i klyftor
Salladen serveras varm med rostat bröd 150 g kantareller. Ansa svampen och skär den i mindre bitar. Om du väljer torkad karljohansvamp behövs 100 g torr svamp
1/2 liter kantareller eller champinjoner. 1 dl fraiche 8% eller viktväktarnas egna 2%. Skär kycklingen i bitar eller strimlor, krydda med salt och peppar