Lägg fiskfiléerna i en ugnssäker form. Täck formen med aluminiumfolie och koka fisken i ugnen tills den är vit och fast, ca 20 minuter. 300 g fiskfiléer (valfri sort)
Viktväktarna. Klassiskt kokt fisk med äggsås är verkligen gott och så snabblagat det kan bli. Såsen tar längre tid att koka än självaste fisken som bara behöver koka i några minuter
Viktväktarna. Där heter den Citron- och basilikafisk, men jag vill inte kalla den så eftersom såsen smakar inte citron utan mer som en vit sås med liten touch av basilika
Idag har jag lagat ett recept från viktväktarna. Krydda fisken & lägg på grönsakerna. Primörer och fisk i folie 11 propoints. 2 tsk Fiskfond. Primörer och fisk i folie 11 propoints. 2 tsk Fiskfond
Tina fiskfilén och skär i lagom stora tärningar. Fördela fisken ovanpå. 1 fiskbuljongtärning. 2 hönsbuljongtärningar 1 fiskbuljongtärning 1 knippe dill
viktväktarna. Fisk. fisk,. Salta och peppra fiskblocket på båda sidor och lägg över purjolöken. Häll på grädde och vatten och sjud under lock tills fisken är helt vit och lätt faller isär
Förra veckan så fick jag testa ViktVäktarnas matkasse med fem middagar för fyra personer. Det var bra att maten var varierat med fisk, kyckling, kött och korv
Blanda samman yoghurt, tonfisk och majs. Fisk. Här en potatis med tonfiskfyllning man får på tallriken för endast 8 PP/portion. 1 burk tonfisk i vatten. 1 burk tonfisk i vatten
Nu har ju Viktväktarna ändrat sitt program till "SmartPoints", så gamla recept är beräknade med det gamla systemet medan de nya jag bloggar beräknas enligt nya systemet, SmartPoints