Blanda ihop grädde, chilisås, vetemjöl och kryddor och häll över kycklingen. Flygand Jakob a´la viktväktarna 4 port. 2 msk chilisås. Viktväktarna 16 pp/portion
Blanda en sås av matyoghurt, hackad gurka och sweet chilisås och servera till. Bryn köttet i olja i en stekpanna, tillsätt lök, svamp, bryn ytterligare någon min
2 msk chilisås. Blanda ihop marinaden och låt kycklingen få dra i den minst 30 min. Stek kycklingen (med marinaden) i ugnen i 225° i 20-25 min tills köttet är väl genomstekt
10 propoints/portion vid val av Viktväktarnas chorizokorv + pastaportion 80 gram. Print Friendly 10 propoints/portion vid val av Viktväktarnas chorizokorv + pastaportion
Blanda en sås av matyoghurt, hackad gurka och sweet chilisås och servera till. Bryn köttet i olja i en stekpanna, tillsätt lök, svamp, bryn ytterligare någon min
Pressa ner vitlök och tillsätt tomater, chilisås, fond och vatten till lagom konsistens. Lasagne ala viktväktarna 4-5 port. 2 msk chilisås. viktväktarna 8 point/port vid 4 port
4 msk chilisås. Skär kycklingen i bitar, låt ligga svalt i marinaden i minst en timme, gärna längre. Bryn löken i olja i stor teflonpanna eller wok så den blir mjuk, men inte får för mycker färg
Blanda ihop chilisås, tomatpuré, öl, pressad vitlök, sambal oelek med samtliga kryddor i en bunke. 1 dl chilisås. Viktväktarna, ca 6-8 portioner. 1 dl chilisås