Vietnamesiska rispappersrullar recept

Vietnamesiska rispappersrullar

Vietnamesiska rispappersrullar

Ett perfekt krispigt snacks är vietnamesiskarispappersrullar som dippas i en pikant sås. I lördags träffades tjejerna hemma hos mig
Vietnamesiska rispappersrullar

Vietnamesiska rispappersrullar

Då åt vi bland annat rispappersrullar fyllda med kyckling och grönsaker, serverad med Nuoc Cham dippsås
Raw veggie rice paper rolls

Raw veggie rice paper rolls

Populärt i vietnamesiska vårrullar är även räkor, men då jag inte är så förtjust i skaldjur föredrog jag en vegetarisk variant med naturell tofu
Vietnamesiska rispapperrullar

Vietnamesiska rispapperrullar

Igår testade vi att göra egna rispappersrullar för första gången. Jag googlade på olika recept och komponerade sedan ihop en egen variant
Allt ska man behöva göra själv

Allt ska man behöva göra själv

Vietnamesiska vårrullar med dip. Men mitt tydligaste minne därifrån var de goda fyllda rispappersrullarna, springrolls*, vi åt

Rispappersrullar med dippsås

vietnamesiska rispapper. 1. Blanda samman ingredienserna till dippsåsen. 2. Strimla morötterna fint, eller grovriv dem

Myntaräkor i rispappersrulle

8 stora runda vietnamesiska rispapper. Lägg risnudlarna i en värmesäker skål och häll över kokande vatten