Vietnamesisk rostbiff recept

Vietnamesisk glasnudelsallad med grillad rostbiff

Vietnamesisk glasnudelsallad med grillad rostbiff

Tillagning. 1. Dressingen. Lägg vitlök och ingefära i en kopp. Finhacka chilin och tillsätt denna. 2. Häll i fisksås, honung, limejuice, vinäger, olja, vatten och sesamolja
Vietnamesisk glasnudelsallad med grillad rostbiff

Vietnamesisk glasnudelsallad med grillad rostbiff

Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner 100 gram glasnudlar 1 msk sesamfrö 2 st morötter , grovt rivna 0,5 st gurka 1 dl färsk koriander , grovt hackat 1 st paprika 0,25 st isbergssallad 3 st salladslök(ar) , tunt skivat 250 gram rostbiff pålägg , grillad 2 dl Naturella cashewnötter , rostade Dressing 1 tsk sesamolja 2 msk vatten 2 msk rapsolja 2 msk lime , pressad 0,5 kruka(or) koriander , hackad 1 tsk honung 2 msk fisksås 1 st röd chilifrukt 4 cm ingefära , finhackad eller riven 1,5 st vitlöksklyfta(or) 2 msk risvinäger 1 salt Köp receptet Näringsvärde Kcal
Vietnamesisk köttsoppa med risnudlar

Vietnamesisk köttsoppa med risnudlar

400 g rostbiff eller innanlår i tunna skivor2 tsk soja4 msk kokosmjölk4 tsk jordnötssmör med hackade jordnötter4 tsk rivet palmsocker eller farinsocker2 tsk sambal oelekSkär köttskivorna i små bitar. 400 g rostbiff eller innanlår i tunna skivor
Vietnamesisk köttsoppa med risnudlar

Vietnamesisk köttsoppa med risnudlar

400 g rostbiff eller innanlår i tunna skivor. 400 g rostbiff eller innanlår i tunna skivor. (4 port. ). Till soppan behövs kött, nudlar, buljong, och tillbehör
Vietnamesisk soppgryta

Vietnamesisk soppgryta

200 g rostbiff. Skär köttet i strimlor. Blanda det med kryddor, citrongräs,. vitlök, soja och socker. Koka upp buljongen med stjärnanis och kanelstång

Rostbiff med svartpepparsås

Mangosalladen som jag har lagt på maten var rester från en Vietnamesisk restaurang som brukar sälja maten i stora portioner