½ färpackning mynta. Skiva avokado, strimla salladslök och plocka bladen från myntan. Fyll rispannkakorna med lax, avokado, salladslök, böngroddar och mynta
Strimla salladen, riv eller grovhacka koriandern och myntan och blanda med salladen. Igår lagade jag oootroligt god vietnamesisk sallad, jag var ju och åt Thang Lang Pho på men blev för att vara helt ärlig rätt besviken, små portioner och oinspirerade tillbehör, inte som i Berlin
Plocka myntablad och grovhacka koriander. 1 kruka mynta. Fyllningca 70 g machesallad (eller andra gröna salladsblad) ca 150 g böngroddar 4 salladslökar, i strimlor 1 kruka mynta 1 kruka koriander
Grovhacka myntan och koriandern. Salladen är en vietnamesisk nudelsallad med biff. Toppa med morot, gurka, rödlök, biff, jord nötter, mynta, koriander och salladslök
Dela upp böngroddar, salladsbitar och mynta i tallrikarna. 1 liten gurka, skuren i fina skivor100 g böngroddar2 salladsblad, skurna i små bitar8 msk finhackad färsk myntaca 80 g osaltade rostade jordnötter, hackadeBuljongen. 8 msk finhackad färsk mynta
Blanda ordentligt och smaka av med koriander och mynta. Av någon anledning så brukar jag äta mer vietnamesisk mat under sommaren, förmodligen för att det är så skönt att slippa varm mat
Servera med mynta, koriander, hackade cashewnötter och fisksås. Men, ibland när man blir sugen på något speciellt, som vietnamesisk nudelsoppa, då kan jag sakna att bo i stan
Toppa med salladslök, mynta och koriander. ½ krukor färsk mynta. 100 g risnudlar 3 salladslökar 4 salladsblad isbergssallad ½ krukor färsk mynta ½ krukor färsk koriander 1 g sweet chilisås