Till och med barnen tyckte det var gott, de fick dock inte så mycket av själva buljongen då den blev ganska stark (även innan den extra ingefäran och chilin åkte i)
Lägg vitlök och ingefära i en kopp. Tillagning. 1. Dressingen. Finhacka chilin och tillsätt denna. 2. Häll i fisksås, honung, limejuice, vinäger, olja, vatten och sesamolja
Ringla lite olja i en kastrull och fräs räkskalen snabbt utan att de får färg, riv ner ingefäran och tillsätt vatten, salt och peppar, en skvätt fisksås och buljong
Enkla ingredienser och fantastiska smaker av lime, chili, ingefära och soja. Lägg upp på tallrikar, häll över den vietnamesiska såsen och servera genast med den ljumma salladen
Halvera vitlök, lökar och ingefära – såvida det inte är något som är dåligt så behöver du inte ens skala något av det, skär bara bort om det är nån dålig bit
Så jag tänkte att vi provar denna vietnamesiska soppa. Vietnamesisk soppa (4 portioner). 6 cm färsk ingefära i bitar. Vietnamesisk soppa (4 portioner). 3 kycklingfiléer 4 vitlöksklyftor 6 cm färsk ingefära i bitar
ex japansk, thailändsk eller som här, vietnamesisk. Vietnamesisk färsröra 2 port + matlåda. ca 1 msk fint riven ingefära. / Anki och Håkan Vietnamesisk färsröra 2 port + matlåda. ca 1 msk fint riven ingefära