3 dl vetemjöl. Förgrädda skalet i ugnen 10 min, häll i riven ost på skalet, sen kycklingblandningen och sen det sista rivna mozarella osten. 3 dl vetemjöl
Toppa med riven mozarella. 1/2 boll mozarella. 4 dl vetemjöl. 1/2 boll mozarella. 4 dl vetemjöl. Här kommer mitt första vegetariska recept till Gröna Februari, en grön bloggutmaning
Tortanto kallas det här härliga brödet fyllt med massor av mozarella och tomater, jag hade i basilika också och om man vill kan man ha i lufttorkas skinka
mozarella. mozarella. 5 dl vetemjöl. Ta ut pajen och strö riven mozarella över och ställ sedan in pajen i ugnen i ca 10 minuter till. Servera den krämiga pajen med en härlig sallad 5 dl vetemjöl
Ca 25 dl vetemjöl (vanligt eller special). Valfri fyllning (jag hade 150 gram färskost, 100 gram mozarella, 300 gr kyckling, 100 gram bacon samt kryddor). Ca 25 dl vetemjöl (vanligt eller special)
Varma mackor med mozarella och tomat. 1 mozarella-boll. 1,5 msk vetemjöl. 1 mozarella-boll. Jag är inte speciellt förtjust i varma mackor som man trycker ihop i ett mackjärn
I ostfyllningen kan man använda fet eller mager hårdost, fet eller mager fetaost eller mozarella. 1 dl vetemjöl fullkorn. 3 dl vetemjöl. 1 dl vetemjöl fullkorn. 3 dl vetemjöl
Annars kan man ta mozarella & basilika. 6 dl vetemjöl. Så var det fredagkväll - igen. Här har vi myst hela eftermiddan faktiskt och bland annat bakat dessa mellisbullar