En klassisk och enkel pizzadeg som är svår att misslyckas med. 50 g jäst 3 dl ljummet vatten 2 tsk honung 0,5 dl olivolja ca 7 dlvetemjöl special 1 tsk salt. 3 dl ljummet vatten. 0,5 dl olivolja. ca 7 dlvetemjöl special
Egen pizzadeg är inte speciellt svårt att göra, även om det självklart är bekvämast att köpa färdig. 2,5 dl vatten. 6-7 dlvetemjöl. 2,5 dl vatten. 6-7 dlvetemjöl
4 6 dlvetemjöl (6 dl motsvarar 360 g) 2 tsk bakpulver 1/2 tsk salt 2 1/2 dl vatten 1/2 dl olivolja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
5 dlvetemjöl. 5 dl vatten. Lägg mjöl, jäst, olja och salt i matberedarskålen med plastkniven monterad. Värm vattnet till 37º och häll i påfyllningsröret och kör maskinen i ca 2 minuter, tills degen blir smidig
Pizzadeg1. Blanda i vetemjöl och arbeta på låg hastighet i ca 4 minuter. Bred ut 2–3 msk tomatsås jämnt över pizzan, lägg sedan på ca 1 dl riven mozzarella. ca 1 dl riven mozzarella
4 Deg 4 g färsk jäst (4 g motsvarar ca 1 tsk färsk jäst) 700 g vetemjöl 5 dl vatten 2 tsk salt 2 msk olivolja Till jäsning olivolja Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddor på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
4 dlvetemjöl. 1,5 dl mjölk. 4 dlvetemjöl. 1,5 dl mjölk. Söndag, och vad passar bättre än pizza. Förra helgen gjorde min man degen och sen fick alla preppa sina egna pizzor med valfri fyllning