Värm mjölken till ca 60 grader. Lägg i smör, sirap och vetekross. Låt svalna till fingervärme. Lägg ner allt mjöl i beredningskärlet och blanda ner saltet
Sirapslimpa - Recept På Söt LimpaGrekiskt Lantbröd - Gott Recept På BrödRecept På Brioche - Gott Franskt BrödGammaldags Vetekaka - Recept På Goda BrödkakorFormbröd - Recept På Gott Bröd Till ToastRecept På Tortillas Med Kyckling Och Avokado Ingredienser
1 pkt 3 delad vetekaka. Hoppas ni har en fin dag alla där ute. Vädret är ju helt galet nuförtiden, igår kväll visade termometern +13 grader och idag +8,6
L köpte hem en burk Nutella för några dagar sen och sen dess är det ett evigt tjat om att få äta Nutella på vetekakorna, hon älskar det, och det kan jag förstå för Nutella är ju bara så gott