se eller Fruktförmedlingen där man som trädgårdsägare kmed frukt i överflöd kan annonsera ut till fruktsugna att här finns äpplen (och päron, plommon mm) att plocka gratis
Dela ett päron på längden och skär halvorna i skivor. Blanda vetemjöl med lättströ (som motsvarar sötman i 2 dl strösocker), vetegroddar och. Fördela päronskivorna ovanpå smeten och grädda kakan på mittfalsen i 175° varm ugn ca 25 minuter. 1 st päron. 1 dl vetegroddar
päron och rostade mandlar ersattes med rivet äpple och solrosfrön. Energigröt/-müsli, ca 7 dl3 dl rågflingor2 dl havregryn1 dl havrekli1 dl vetegroddar½ dl hela linfrön½ dl solroskärnor(½-1 msk pepparkakskrydda)½ dl russin½ dl gojibärRosta rågflingor, havregryn, havrekli, vetegroddar, linfrön, pepparkakskrydda, solrosfrön mitt i ugnen i 175 grader (150 grader varmluft) i ca 30 min
Kör havregryn och vetegroddar i mixer till mjöl och blanda ner i äggsmeten. 0,5dl vetegroddar. 1dl bubbelvatten (Ramlösa tex, jag använde med smak av rött päron, för det var det som fanns hemma). 0,5dl vetegroddar. 1dl bubbelvatten (Ramlösa tex, jag använde med smak av rött päron, för det var det som fanns hemma)
Dela ett päron på längden och skär halvorna i skivor. Blanda vetemjöl med lättströ (som motsvarar sötman i 2 dl strösocker), vetegroddar och. Fördela päronskivorna ovanpå smeten och grädda kakan på mittfalsen i 175° varm ugn ca 25 minuter. 1 päron. 1 dl vetegroddar