1 dl grahamsmjöl. 2 msk vetegroddar. 2 ägg. 1 dl grahamsmjöl. 2 msk vetegroddar. 2 ägg 2 dl hallon (frysta). Hallonmuffins som är nyttigare än vanliga muffins, mindre socker mer fibrer men ändå god smak
Pensla brytbrödet med uppvispat ägg, mjölk eller filmjölk. 12 dl grahamsmjöl eller vetegroddar. 11 ägg eller 2 msk mjölk eller filmjölk till att pensla brödet
Blanda mjöl, havregryn, vetegroddar, bakpulver, kanel och salt i en stor skål. Slå på mjölk och rör om och rör sedan ner ägg, honung, ljus och mörk sirap och 5 matskedar solrosolja. 85 g grahamsmjöl. 40 g vetegroddar. 2 stora ägg
Pensla med uppvispat ägg, skär några skåror och strö över lite grahamsmjöl och vetegroddar. Blanda ett ägg, olja, vetegroddar och arbeta ner mjölet lite i taget
½ dl vetegroddar. Jo, den stavas ägg och råsocker. Scones - Espresso House-liknande4 stora kakor3 dl grahamsmjöl1 dl vetemjöl special (vi tog allt grahamsmjöl, men det blev lite smuliga scones)3 dl havregryn½ dl vetegroddar½ dl råsocker½ tsk salt2 tsk bakpulver125 g smör2 dl mjölk1 ägg1. ) Kladda ut 4 kakor, ca 2-3 cm tjocka, och lägg på en bakplåtspappersklädd plåt. Med riktiga espresso house pålägg kommer man så nära originalet som möjligtScones med cream cheese o gurka, och keso o gurka 4 stora kakor. 3 dl grahamsmjöl. 1 ägg
Vispa upp ägget. Blanda ner grahamsmjöl, groddar, frön och keso. Vänd brödet i ägget och stek i panna. Äggburgare äter vi ganska ofta, mest för att vi alltid har ägg och bröd hemma
Mixa först ihop grahamsmjöl, vetegroddar, vetemjöl och smör till en smulig massa. Hacka fänkålen och vitlöken och fräs mjukt i olja, Vispa ihop ägg, mjölk, dill och kryddor
Tänk på att göra blötläggningen kvällen innan. Genom att blötlägga grovt mjöl och fröer undviker man att de suger upp vätska från den slutliga degen vilket då ger ett torrare bröd
Pensla med uppvispat ägg och strö över lite sesamfrön/linfrön eller vad du känner för. Grahamsmjöl. Tillsätt därefter lite grahamsmjöl i taget och arbeta in tills degen är "lagom", d