När du har rullat ihop degen med fyllningen i, och skurit i lämpliga bitar, dra den degbiten som är ytterst, under bullen innan du lägger den i formen, då blir inte denna bit torr eller bränd och bullen håller ihop lite bättre
Smula ner jästen i en bunke och lös den medmjölken. 3 dl mjölk. Stöt kardemummakärnorna i en mortel och värm medmjölken tills den är fingervarm cirka 37 grader. 3 dl mjölk
Blanda mjölkblandningmed mjölet i en köksmaskin eller från hand och knådar haftigt. Om du har limpor, skär in den sned, pensla med vatten, uppvispat ägg och strö över med pärlsocker och mandlar
Börja med att blanda alla ingredienserna till toppingen, till en deg. Lägg på en platta av toppingen (som är markerad med en conchautstickare, eller en kniv) på varje boll
Annars har jag aldrig varit så förtjust i vetebröd i någon form. Börja med mandelmjöl, kardemumma och honung och fyll på lite eftersom medmjölken tills du får en bra konsistens
Jag har spenderat ett antal timmar i köket i helgen för att försöka hinna göra klart vetebrödet och de flesta småkakorna inför kafferepsfinalen som är nästa söndag