a maj önskar jag er alla med fikaglada fyllda vetebrödskransar. En klassiker med smak av kanel, och en egen version med smak av mandelmassa och sesamfrön
Jag har spenderat ett antal timmar i köket i helgen för att försöka hinna göra klart vetebrödet och de flesta småkakorna inför kafferepsfinalen som är nästa söndag
Vetebröd. I detta recept gör jag en hemmagjord och lyxig mandelkräm, man kan ersätta mandel och florsocker med motsvarande mängd mandelmassa om man vill
Vetebröd. Stö ut korinter och riv på mandelmassan. Vetebröd. Stö ut korinter och riv på mandelmassan. ca 200-250 g riven mandelmassaca ½ dl korinter som fått dra i Rom i någon dagTillägg Citronbullar. ca 200-250 g riven mandelmassaca ½ dl korinter som fått dra i Rom i någon dagTillägg Citronbullar
Fler recept på vetebröd hittar du HÄR >>. Istället för att göra traditionella saffransbullar (eller lussebullar ) så testade jag idag att göra saffransbullar som vanliga bullar med mandelmassa och tillsatte då även saffran i degen