15o g mjölkfritt margarin. i det ”veterecept” som jag utgick från var det 2 dl – men det var alldeles för löst, så jag fick lägga i mer – och då valde jag jyttemjöl för att det binder vätska så bra. 15o g mjölkfritt margarin
mjölkfritt margarin och farin- eller muscovadosocker till formen. Jag gör degen med händerna för att det mjölkfria margarinet ska gå in så bra som möjligt
Och givetvis går den att njuta av med bra ingredienser så att vi som väljer att (eller måste) äta en kost utan vetemjöl, socker och mjölk också kan få njuta
Som vanligt när jag bakar vill jag att det ska vara vetefritt, sockerfritt och komjölksfritt. 1 dl bovetemjöl. 1 dl kokosmjölk. 1 dl bovetemjöl. 1 dl kokosmjölk
Blanda i grädd/mjölkersättningen. Blanda till slut i det smälta mjölkfria margarinet. (Jag använde flytande mjölkfritt margarin som är fritt från kokos och solros)