Äppelkaka med kanel och kardemumma. Det här är en variant som bakas på bovtete och kokosmjöl och som smaksätts med kanel och kardemumma som passar så bra ihop med just äpplen
Blanda sedan i ägg, socker, salt och kardemumma. Har ju recept sedan tidigare på goda bullar, men jag tycker nog att dessa blev bäst hittills och då är de här helt fria från vetestärkelse
kardemumma. I alla fall så är det ju slutresultatet som är intressant, för den som inte tål gluten, vete eller jäst och ändå vill ha semlor är det här ett väldigt gott alternativ, dom har stått framme på kakfatet i 6 timmar nu och när jag tog en till kvällsteet var det fortfarande en saftig och god semla
bovetemjöl, kardemumma och kokossocker och blanda om väl. ½ tsk kardemumma. Om min egen semmelwrap som ska vara saftig och god, inte innehålla vare sig vetemjöl, socker eller mjölk och givetvis intas sittandes under full njutning
1 tsk kardemumma eller kanel. 1 tsk kardemumma eller kanel. Att mixa ihop ett gäng "bollar" är både snabbt enkelt och går att göra både hälsosamt och riktigt gott
Blanda i resten av degspadet, husk, salt, socker, kardemumma och ägg. (En glutenfri deg ska aldrig kännas stå slät och torr som en vetebaserad deg – då blir bullarna torra)
Här har jag först groddat bovetet ett par dagar, och sedan gjort en crunch av den genom att rosta tillsammans med solroskärnor, mandelolja, honung, kanel, kardemumma och ingefära