Måndag=Meat Free Monday. Har ni hakat på trenden. Vi är inte riktigt där ännu, men jag jobbar på det. Jag älskar vegetarisk mat men resten av familjen är inte riktigt med på noterna
Toscansk veggobiff. Det här är bara något jag måste dela med mig av. Jag är inte vegetarian, och jag skulle aldrig heller kunna sluta med kött helt och håller
Annars kan jag starkt rekommendera dessa veggobiffar med. . Jag kände för vegetariskt, så idag blev vegetariska biffar till middag med stekt halloumi, broccoli och bladspenat
Även enkla att tillaga i ugnen och man slipper knusslet med veggobiffar som faller isär. Lite sent för ett middagstips kanske, men till i morgon så vill Dora tipsa om de här goda Kikärtsbiffarna
Jag älskar veggobiffar men det är kul med något helt annat ibland. Veganska linsfyllda kåldolmar är ett förvånande enkelt recept som också är väldigt plånboksvänligt
De äldre grabbarna får ganska ofta klyftpotatis med veggobiffar (nöt- eller bönbaserade), ris med jordnötssås och wok, tortillas, tacos, fyllda baguetter och förstås, pasta med ketchup (till den yngre) respektive sås (till mannen)
Såsen passar bra som tillbehör, till rostade rotfrukter, veggobiffar, ris, tofu. Den här såsen passar bra att göra under vintern, när morötterna är billiga och citrusfrukterna smakar som bäst
Så goda vegobiffar jag gjorde. Till 2 pers 150 g halloumi 1/2 zucchini 1 msk potatismjöl salt o peppar riv halloumi o zucchini på rivjärnet o lägg i en bunke