Jag gillar att ha det stekta ägget till men i den här pytten bytte jag ut kött mot halloumi och så körde jag i en hel drös med rotfrukter jag hade hemma
Lägg fyllningen på ena sidan av den utplattade degen och vik sedan i hop den på mitten. Det här receptet utgår från ett recept på bloggen som jag har sedan tidigare
Det är gott med hamburgare. För den som vill finns det finns många sorters färdiga vegetariska hamburgarbiffar i marknaden, men det är enkelt att göra en egen smet och steka egna vegohamburgare
Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga. Riv morötter, lök och vitlök fint och blanda ner i linserna tillsammans med solrosfrön, ägg och kryddor
Vispa ihop ägg, mjölk, pressad vitlök, salt och peppar. För en extra slät utkavlad deg lägger du en bit plastfolie under och en över degen och kvalar ut degen
Vi äter sällan vegetariskt, mer tvärtom - bara kötträtter, men dessa kommer göras om. Riv halloumi och morötter och häll i en skål tillsammans med två ägg
Okej, det får bli mitt tillägg. Lägg skivorna på en tallrik eller i en låg skål och salta dem. Lägg därefter en annan tallrik tätt över dem så de ligger i press och ställ något tungt på
Vad jag tyckte om den grejen kan ni läsa i det här inlägget, men en av de grejerna jag kanske mest tar med mig ifrån det är det här helt fantastiska receptet på en av mina favoriträtter – Pad Thai