Har inte varit så mycket kreativ matlagning hemma hos mig på ett tag men jag hittade ett recept på vegetariskabiffar för ett tag sedan som jag velat prova fast lite egen variant
Vegetariskabiffar/fritters med zucchini och broccoli. Broccolifritters är krispiga biffar med grönsaker, matiga nog att äta som de är eller goda som en del av en större middag med fler tillbehör
Riv moroten och zucchini, mixa sedan tillsammans med kikärtorna. Vegetariskabiffar (ca 4 portioner). 1/2 zucchini. Vegetariskabiffar (ca 4 portioner). 1 morot 1/2 zucchini 2 msk hackad basilika
Vegebiffar, vitlöksfrästchili, Amandine och Cherie potatis och örtsaltpudrad zucchini stekt i olja. Vegebiffar med vegefärs från Hälsans kökDen här färsen är den i särklass bästa färsen för att snabbt få till lagom fasta vegebiffar som inte smular och som är skapligt neutrala i smaken
En av Felicias favoriträtter är de här zucchinibiffarna som vi brukar göra hemma och eftersom de både är billiga och enkla att göra så serveras de ofta till middag
Det är Meatless Monday och vi fortsätter våra exkursioner och utforskar vidare i den vegetariska världen och vi måste erkänna att det verkligen är spännande och framförallt gott
Middagsfrid tipsar här i receptet att en ska vara försiktig med vegetariskabiffar/bollar då de inte håller ihop lika bra som biffar av animaliska produkter
Blanda zucchinin med resten av ingredienserna (utom oljan). Zucchini fritters (4 portioner). 600 gram zucchini. Riv 600 gram zucchini grovt och sprid ut över en plåt och salta lätt. Hetta upp oljan i en stekpanna och klicka ut 12 biffar i omgångar. Zucchini fritters (4 portioner). 600 gram zucchini
Den här veckans vegetariska recept blir goda och smakrika biffar på potatis, zucchini, chiaprotein och linfrökross, och med en spännande kryddblandning som blivit en ny favorit i mitt kök, Årstiderna från Zmaka