Gräddstuvade vegetariska köttbullar med hasselbackspotatis, pressgurka och rårörda lingon. Det är något väldigt speciellt i att frossa hejdlöst i en grönsak som annars enbart reduceras till grunder i såser eller biffar
Om du inte äter ägg kan du binda ihop smeten med lite sojamjöl, och om du inte äter mjölkprodukter kan du servera mjukrörd Soja Supreme till i stället för crème fraiche
Ha därefter ner färsen (halvtinad), sojan, fonden och mycket svartpeppar och blanda snabbt ihop med händerna till en jämn smet, utan att krossa quornfärsen för mycket
Tillsätt sojafärsen, sojan, svartpeppar, socker och eventuellt lite salt om det behövs. Jag har hittat så många bra recept på vegetariskabiffar så mitt nästa projekt är att göra ett helt gäng och frysa in så jag kan plocka fram när det är tid för matlådor igen
ädelostsås, tomatpaj med karamelliserad lök, champinjonsoppa och ostbiffar. Som i måndags då jag lagade ricottabiffar med soltorkade tomater, bulgur och tacomajo
vitkålsburrito, sojawok och ett perfekt måttrecept på mina kolsyrade linsbiffar. Lyckades till och med ta lite mått på de kolsyrade linsbiffarna, så ni som efterfrågat det
Tillsätt soja, saké och socker och låt buljongen koka upp. 2 msk soja. 2 msk soja. Den här soppan är perfekt - buljongen är magiskt god och du kan själv välja vilka topping du vill ha
Såsen var sherry-, buljong- och sojabaserad, klarredd med maizena. Min vanligaste woksås har utvecklats sedan jag upptäckte de ljuvligt mustiga fermenterade svarta bönorna (fermenterade sojabönor som finns att köpa i påsar eller burkar på asiatiska butiker)
Jag började med att klyfta ett paket färska champinjoner i typ fjärdedelar/halvor och stekte dem i en hybrid av balsamico & japansk soja (denna) samt koriander och peppar, länge