Vegetariskabiffar. Därav biffarnas "puck-form", som ni ser. Jag gjorde häromdagen en vegetarisk biffsmet som jag skopade upp i en muffinsplåt och slängde in ugnen - så där bara
Biffar. Måndag = Vegetariskt. Ris. Kör i ugnen på 200 grader cirka 25 minuter, vänd biffarna lite då och då. Lägg i 3 dl råris och låt småkoka under lock cirka 10 minuter. 3 dl råris
Vegetariskabiffar/fritters med zucchini och broccoli. Broccolifritters är krispigabiffar med grönsaker, matiga nog att äta som de är eller goda som en del av en större middag med fler tillbehör
Vi hittade vegetariskabiffar hos vår favorittant, Kim som bloggar på "Tant Russins bak", och biffarna hade gjort en lång resa med flera mellanlandningar innan dom hamnade i Kims kök
Jo, det fick bli den här måndagens vegetariska recept. Riktigt goda biffar, som tillsammans med färdigköpt ajvar relish och en klick smetana blev en riktig festmiddag
vitkålsburrito, sojawok och ett perfekt måttrecept på mina kolsyrade linsbiffar. Lyckades till och med ta lite mått på de kolsyrade linsbiffarna, så ni som efterfrågat det
Middagsfrid tipsar här i receptet att en ska vara försiktig med vegetariskabiffar/bollar då de inte håller ihop lika bra som biffar av animaliska produkter
Den åts med ris i kinesiska skålar med pinnar. J bojkottar frysta och konserverade grönsaker, men jag kan faktiskt sakna de krispiga konserverade vattenkastanjerna ibland