Vegetariska biffar persilja recept

Vegetariska biffar

Vegetariska biffar

Ta av grytan från plattan och rör i keso, persilja och ströbröd, blanda väl till det tjocknar. Dagens recept är alltså, föga överraskande, vegetariskt och resulterar i linsbiffar som vi kryddat med indiska smaker
Annas vegetariska linsbiffar

Annas vegetariska linsbiffar

Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga. Vi försöker äta mer vegetariskt hemma, och igår lagade jag linsbiffar som blev mkt smarriga
Vegetarisk stroganoff

Vegetarisk stroganoff

Ojojoj, detta kan absolut vara den godaste vegetariska middag vi ätit hitintills, ja frågan är om det faktiskt inte är så Det är en vegetarisk variant av korv stroganoff som legat på vänt i en av våra sparamappar i datorn, det har legat där rätt så länge och det var ju dumt
Den bästa vegetariska burgaren

Den bästa vegetariska burgaren

Att få till en perfekt vegetariska burgare kan vara lite klurigt. 0,75 dl hackad slätbladig persilja. Forma till 8 biffar. 0,75 dl hackad slätbladig persilja
Vegetariska BBQ-biffar på kidneybönor & sötpotatis

Vegetariska BBQ-biffar på kidneybönor & sötpotatis

Strö över färsk, hackad persilja. färsk persilja till servering. Forma till biffar och lägg dem i frysen ca 30 min, då håller de ihop bättre vid grillning/stekning. Pensla biffarna med olja och grilla eller stek dem ca 3-4 min/sida, salta och peppra. Servera biffarna med sötpotatisen och ev lite extra BBQ-sås 400 g GoGreen Svenskodlade kokta kidneybönor
Vegetariska fiskbiffar

Vegetariska fiskbiffar

Dessa vegetariskafiskbiffarna kommer jag definitivt att laga fler gånger i framtiden. Vegetariska fiskkakor
Vegetariska rätter till julbordet

Vegetariska rätter till julbordet

♥ Julkryddade kikärtsbiffar med ris och linssallad samt en mynta-granatäpple sås. Igår fick jag en läsarfråga om jag kunde tipsa om vegetariska rätter man kan servera på julbordet
Biff Rydberg

Biff Rydberg

Lite persilja. Nu är det bara att servera allt, blanda gärna runt lite persilja i potatis/löken och lägg upp på en tallrik, lägg köttet bredvid och avsluta med en äggula och lite dijonsenap