Stek biffarna på medelvärme. Än så länge försöker jag med mobilbilder, inte lika bra kvalitet. Kör i matberedare de ugnsrostade grönsakerna, chiafrön, nötpulpan/mjöl och ägg
Jag tycker många grönsaksbiff-recept som jag stött på i själva verket har visat sig vara en pannkakssmet med grönsaker i (nog för att det är gott men jag vill ha riktiga vegebiffar)
Riv zucchinin grovt och lägg i en djup skål. Zucchinibiffarmed halloumiost i, hur goda och mättande som helst är dom speciellt om äter ni dom tillsammans med en sallad och en god kall sås
Förutom kåldolmar är det här min favoriträtt när det gäller husmanskost, just därför blev jag löjligt mallig när jag lyckades få till ett par vegetariskabiffar som blev alldeles perfekta i konsistensen
Börja sen med att vispa upp äggenmed fiberhusk, qunioa, sesamfrö, ost, salt & peppar/kryddor. Här gjorde jag en variant med blomkål & broccoli och hade lite rester av kokt quinoa som jag blandade i denna gång
Rikligt med Rapsolja att steka biffarna i. som hamburgare med god dressing. Låt bullarna och biffarna rinna av på hushållspapper innan du lägger upp i skål/fat