Vegetarisk vilt recept

Vegetarisk pastasås med doft av "vilt"

Vegetarisk pastasås med doft av "vilt"

Tillsätt därefter rikligt med viltkrydda, men smaka av så att det inte blir för beskt. Viltkrydda. Hacka svampen grovt och löken finare
Vegetarisk "vilt"färs-gryta

Vegetarisk "vilt"färs-gryta

Hacka löken i medelstora bitar. Skär rotsellerin i små tärningar. Fräs båda i smör tills löken blivit glansig
Vegetarisk kålpudding

Vegetarisk kålpudding

Jag höftade lite hej vilt som vanlig och har säkert glömt exakt vad jag hade i, så se detta recept mer som en vägledning och härja på fritt i köket
Vegetarisk råbiff, går det?

Vegetarisk råbiff, går det?

I går gick det vilt till i köket, som några av er kanske såg här. Det var nämligen så att när vi åt råbiff sist började vi fundera på att göra en vegetarisk variant av alla goda tillbehör som man äter till köttvarianten
Vegetarisk maki med blomkålsris

Vegetarisk maki med blomkålsris

Mitt hjärta klappar vilt när jag blir serverad tempura-maki, och jag tröttnar aldrig på Hotate med pilgrimsmusslor/kamskjell
Vegetariskt alternativ.

Vegetariskt alternativ.

Jag är själv en hängiven allätare och tycker om både fisk, fågel, vilt, kött och allt där emellan och då har jag allt som oftast haft "det gröna" som ett tilltugg
Vegetarisk buljong - version 0.9 beta

Vegetarisk buljong - version 0.9 beta

Cirka en timme senare hörde jag hur det puttrade vilt i köket.  Främst var det morotsskal och -rester, lite gul lök, "roten" av en vitlök, resterna av en palsternacka, lite köttslamsor (så nästan vegetarisk) och en liten kålrot offrade jag också
Kanariepalm och vegetarisk lasagne!

Kanariepalm och vegetarisk lasagne!

Kanariepalmen kommer som namnet antyder från kanarieöarna, där den växer vilt. Får se vad det blir till middag idag, har lite kantareller kvar undrar om jag skall göra en vegetarisk Lasagne… super god
Rubinröda rödbetsbiffar med getostfyllning

Rubinröda rödbetsbiffar med getostfyllning

Det bjöds på fem rätter, allt från vilt till vegetariskt samt flera färggranna sallader. Nyligen fick jag och ett gäng hungriga matbloggare möjligheten att provsmaka Fazer Culinary Teams tävlingsbidrag till Kockolympiaden