I går gick det vilt till i köket, som några av er kanske såg här. Det var nämligen så att när vi åt råbiff sist började vi fundera på att göra en vegetarisk variant av alla goda tillbehör som man äter till köttvarianten
Jag är själv en hängiven allätare och tycker om både fisk, fågel, vilt, kött och allt där emellan och då har jag allt som oftast haft "det gröna" som ett tilltugg
Cirka en timme senare hörde jag hur det puttrade vilt i köket. Främst var det morotsskal och -rester, lite gul lök, "roten" av en vitlök, resterna av en palsternacka, lite köttslamsor (så nästan vegetarisk) och en liten kålrot offrade jag också
Kanariepalmen kommer som namnet antyder från kanarieöarna, där den växer vilt. Får se vad det blir till middag idag, har lite kantareller kvar undrar om jag skall göra en vegetarisk Lasagne… super god
Det bjöds på fem rätter, allt från vilt till vegetariskt samt flera färggranna sallader. Nyligen fick jag och ett gäng hungriga matbloggare möjligheten att provsmaka Fazer Culinary Teams tävlingsbidrag till Kockolympiaden
Bra som buffémat, när den är vegetarisk som i detta fall passar den även mkt bra som tillbehör till en bit kött eller varför inte som lite kvällsmys-mat med några tända ljus
Om man vill ha en lättare, vegetarisk förrätt kanske man kan testa att servera en liten portion av denna goda grönkålssallad med blåmögelost, äpplen och valnötter, eller testa fetaostgratinerade rödbetor med honung och pumpakärnor
Välj vegetariskt. Köp vilt, lamm och ekokyckling från frysdisken. Sätt dig in i vegetarisk mat och hur du kombinerar bra måltider med näringsrika och ekonomiska grönsaker
Vegetariska biffar gör ni på sojafärs, uteslut sidfläsket och vips så har du en vegetarisk måltid, byt bara ut kalvfonden i såsen också så är din köttfria middag komplett