Det visade sig nämligen att det man egentligen behöver göra för att 1) få skriva precis vad man vill 2) få betalt för det och 3) dessutom affärsutveckla sin verksamhet så man får göra så mycket coola grejer som möjligt som gör att jag når ut med budskapet om enkel och jävligt god vegetarisk mat till fler, är att vara åtminstone tre, fyra månader ute i förväg med planeringen av allt man vill göra
Det visade sig nämligen att det man egentligen behöver göra för att 1) få skriva precis vad man vill 2) få betalt för det och 3) dessutom affärsutveckla sin verksamhet så man får göra så mycket coola grejer som möjligt som gör att jag når ut med budskapet om enkel och jävligt god vegetarisk mat till fler, är att vara åtminstone tre, fyra månader ute i förväg med planeringen av allt man vill göra
feta- & bladspenatmuffins, vegansk glasnudelsoppa och tikka masala med sojastrimlor. TIKKA MASALA CURRY MED SOJASTRIMLOR, GRÖNSAKER, BULGUR OCH KROSSSADE NACHOCHIPS
Jag börjar faktiskt bli liiite småstolt över mina skills i att laga indiskt. Inte för att jag är någon sorts supervirituous, men de tre rätter jag kan laga börjar bli riktigt smarriga
Lika god att tillagas med kyckling eller oumph om man vill ha den vegetarisk. Inlägget Tikka masala med kyckling eller oumph dök först upp på ZEINAS KITCHEN
För en lite mer indisk karaktär kan man med fördel tillsätta lite Garam masala eller Korma. När jag var liten blev jag och min familj hembjudna till Asissa och Samira som lagade denna fantastiska gryta med tunisiskt ursprung
Det är måndag och för en hel del är denna dagen numera förknippad med vegetarisk mat tack vare uttrycket "Meatless Monday", ett uttryck som snart är i var mans mun