Börja med auberginen och skär den i tunna skivor. Sätt nu ihop lasagnen genom att börja med auberginen, häll sedan över sötpotatispurén, fortsätt med spenaten och avsluta med mozarellan
Ibland gör jag en vegetarisk variant, som jag brukar ha som tillbehör. Bland det godaste jag vet är Moussaka, älskar hur krämig och god auberginen blir i ugnen
Lägg auberginen i en smord långpanna. Ugnsbaka aubergineskivorna i 225 grader i ca 15 minuter, vänd på dem efter halva tiden. 1 aubergine i 1 cm tjocka skivor på längden
Jag bröt min vegeterianism den här kvällen och åt fisk eftersom jag varit besviken på dyr vegosushi förut (och ska det vara nån gång ska det väl vara här, tänkte jag) men faktum är att de vegetariska bitarna var så himla goda
Vegetarisk lasagne. Börja med att förbereda auberginen. //Malin Vegetarisk lasagne. Stek auberginen i rikligt med olivolja tills den bli mjuk och får fin färg