Eftersom jag inte äter några mejeriprodukter från kossan så ville jag prova göra en helt Veganskpizza och använde mig av vegansk cheddar ost istället för vanlig ost
Tänkte idag att jag skulle råda bot på det, och slängde ihop en veganskpizza till lunch. Jag lagar och äter pizza så sällan att jag GLÖMDE ha med det i min lathund till lakto-ovo-vegetarianer
Dagens recept är dessutom hela tre recept i ett då det är pizza som är temat och jag idag bjuder på hela tre olika sorters veganpizza, ett klassiskt kebabpizzerecept, en margherita och en egen kreation med zuccchini, ostronskivling och smarrig vegomajonnäs
Hej vänner. Det här inlägget på veganlasagne har suttit ganska långt inne nu i hela typ två veckor. Jag tror att jag är liiiiiiite mikroutbränd efter den här turbohösten, så min hjärna har prompt vägrat blogga om mitt liv inte har hängt på det i ett par dagar
Tillsammans lagar vi veganska gräddstuvade köttbullar och snackar om vad den här patreongrejen egentligen är för någonting och hur vi tillsammans kan få fler att upptäcka hur gott och enkelt det är att käka veganskt
Jag har testat att ugnsbaka det på pizza, att ha det på en bruschetta tillsammans med ugnsbakade tomater och basilika, att ha det som smaksättare till en ugnsbakad blomkål, att ha det i ramen och bara att äta det rakt ur burken
Gör ni precis som jag, så är pizzan både glutenfri och vegansk. Jag har tidigare gjort pizzabotten på blomkål, men ska erkänna att jag tycker det är svårt att få dem att hålla ihop - om man inte vräker ner en massa ost som smälter och då fungerar som klister
I det här receptet bytte jag ut kajmaken som kändes lite svår att göra vegansk mot vitlökssås(men det går säkert också, jag var bara inte jättesugen på det när jag läste receptet… smörsås liksom