Den här buffén har upptagit en läskigt stor del av min lediga tid dom senaste veckorna. Jag har funderat, planerat, handlat, fixat, lagat mat, skrivit och fotat i åtskilliga timmar
påskmat,. För att de flesta ska kunna äta det som bjuds så är det SÅKLART Veganskt och glutenfritt. Vegansk caviar, Tångcaviar alltså, är ju superbra att det finns
Jag dukade upp godsaker som tunnbröd (inte hemgjort denna gång), fyra sorters sill – bland annat årets smak från Abba som är Gin & granskott, ägghalvor med majonäs och räkor, Västerbottenpaj, kall paj med lax räkor och avokado, hemgjorda köttbullar, Bullens Beer Banger, vegansk gravad lax och självklart hemgravad lax
se och för att jag lyckades med att hamna högst upp på google med söktermen ”veganskpåskmat”. Nu har jag nästan firat påsk i en månad, vilket har inneburit att jag har käkat veganskagen så att det har sprutat ur öronen
Det vegetariska och det veganska påskbordet har massor av goda grejer att erbjuda. Jag har skrivit ett längre inlägg om påskmat tidigare som ni hittar här
Och då kanske jag ska tillägga att jag inte sett röken av varken påskgodis eller påskmat utan bara ätit som vanligt, vilket sen nyår innebär vegansk mat med mycket frukt och grönt