In a large mixing bowl, mix together the coconut oil, maple syrup, lemon zest and lemon extract. Add the almond flour, coconut flour, baking soda and salt
I frukostskålen gömmer sig Apro Go On (vegan "kvarg"), sojayoghurt, ananas-mango-smoothie (från Brämhults, men kan även göras själv såklart), ekologisk banan, apelsin, paleo kokosgranola (från MyMuesli), kokosflingor och bitar av en kokos- och ananasbar
Receptet är vegan, låg-kolhydrat, paleo, nötfritt och även äggfritt. Det här är ett veganskt, ägg- och nötfritt lågkolhydratsbröd fullt av nyttigheter som är bra för såväl blodsockerbalans som mage
Inlägget SÅ HÄR GÖR DU MOROTSBACON- PALEO & VEGAN dök först upp på Clean Eating by Annika. Morotsbacon – något helt nytt för mig som jag testade förra veckan
Line an 8 x 6 loaf pan with parchment paper and set aside. In a high-speed blender (one which can pulse nuts) or food processor, add all your ingredients, except for half the nuts and process until almost completely smooth
Five seeds flatbread (gluten free, vegan, paleo). I haven’t posted a bread recipe in a while now, which might make you think we don’t like bread or don’t eat bread very often
Preheat the oven to 350ºF. Lightly grease a 9" or 10" tart pan with a removable bottom. Combine coconut flour, toasted almonds, and salt in a bowl or stand mixer
400 gram pumpa av valfri sort (jag använde vintersquasch*). ca 1 tsk salt. 1 gul lök. 2 chiaägg (2 msk chiafrön + 6 msk vatten) (läs inlägget hur du gör chiaägg)