VeganLins-Spenatcurry. En smakrik sås med hetta från curry. A tasty sauce with heat from curry. 1-2 tsp curry powder. 1-2 tsk currypulver. 1-2 tsp curry powder. 1-2 tsk currypulver
Den här maträtten är inspirerad av indisk matlagning och kallas för Chole Palak Curry. Chole Palak Curry – 6 portioner. 1-2 msk curry (garam masala). 1-2 msk curry (garam masala)
Helt veganskt Och jättegott. Curry och gurkmeja. Det är absolut inget måste, men man ska helst undvika mejeriprodukter, så då passar jag på att äta helt veganskt nu också
Krämig currygryta – i ugn. Blomkål brukar jag alltid ha när jag gör en curry, men i några dagar har romanescon ropat från disken på vårt Ica så idag fick det bli ett litet byte
Kanongott till potatis och en svampsås, eller ris med curry och gurkmeja, eller zoodels. Rödbetor - överallt finns det stora fina svenska rödbetor för nästan inga kronor just nu
Du kan smaksätta aiolin med curry eller vitlök eller någon annan krydda som faller dig i smaken. You can flavour the aioli with curry, or garlic or other seasoning to your taste
Vegan. Detta i kombination med att ena blogghalvan har varit nästan ohanterligt sugen på koriander och lime i flera veckor, gjorde att det fick bli en variant på curry till middag
Dippsås - curry. 1 tsk gul curry. 1 tsk gul curry. Middagen igår, så otroligt gott. Så löjligt enkelt. Perfekta ersättningen om ni någonsin ska bjuda en ickeköttätare på hamburgare
Ris kokat i kokosolja med curry och gurkmeja, vitlök, lök och röd chili samt ugnsbakade rödbetor med ´vegan parmesan´och en god grönsallad med lite solrosskott och groddar
Veganer och vegetarianer skippar räkpastan, eller ersätter med marmite/vegimite. Från Indien spred sig konsten att laga curry österut, och idag blandas färska och torkade ingredienser till smakrika currys i hela Sydostasien
Hetta upp kokosolja och fräs curry och kryddmix helt hastigt i oljan. Den här mustiga vegangrytan är HUR god som helst, och passar extra bra nu i vintertid