Fredag = svenne tacos. Något chris aldrig diggade så vi åt det aldrig, så nu får man passa på lite. ). Gjorde en sjukt god taco tallrik med raw valnöts "färs" och snabbgojsad guacamolis och salsa
Vegetarisk Mozzarellapaj med Gula Kantareller & Broccoli. Gjord med filodeg som grund. Jag har aldrig jobbat med fryst filodeg - så detta är ett experiment
Vegetarisk (och vegansk) mat på högsta nivå som får smaklökarna att jubla. Jo då, det kan jag i alla fall säga om mina sesampanerad butternutsquash-biffar som är serverad med vegan majonnäs
Jag fortsätter tänka i vegetariska matvägar och denna gång fick min hamburgare bli en sådan. Vegetarisk burgare med influenser från Grekland och Italien
Jag startade upp med "Meat Free Monday" för att äta vegetariskt en gång i veckan. Därefter har det dock flutit på så bra att jag äter vegetariskt även flera gånger i veckan
För ett tag sedan gjorde jag en god och värmande vegetarisk chili baserad på rotfrukter med en härlig ton av citrus samt hetta från chili, spiskummin och koriander
Senaste veckans mest lästa inlägg. Svärfars äppeldryck/äppelsaft/äppelmust. Anders kommer snart att ha ett inlägg om vår mysiga helg hos Svärfar/Farfar/Pappa och Y
Aktivism, veg, hiphopkultur, transfobi & bästa Vine-kontot. Senaste avsnittet av Flora & Fridas podcast som handlar om veg, både kosten i sig, massa tips och värderingar
Igår var det world vegan day och jag tänkte fortsätta att tänka i, i alla fall vegetariska banor, och göra en throwback på en god burgare jag åt för ett tag sedan