Rör då ner örterna och servera tillsammans med vitlöksdoftande vaxbönor. Italiensk Tomatsås med Smörfrästa Vaxbönor En näve Vaxbönor ½ Gul Lök 1 Vitlöksklyfta 1 Turkisk Paprika 2 msk Valio’s Smör Havssalt och Nymald Vitpeppar Gräddig Tomatsås Några skivor Salami Några skivor Varmrökt Sidfläsk 1 Tomat 1 dl Grädde 1 msk hackad Basilika och Persilja Havssalt och Nymald Vitpeppar Skär bort fästet på bönorna och dela i 2-3 bitar
200 g vaxbönor. 200 g vaxbönor. Jag fastnar lätt i vinkelvolten när det gäller sallad. Tomat, gurka, paprika och isbergssallad är vad som köps hem i ren rutin och fyller salladsskålen
Kesoplättar med gravad lax och friterade vaxbönor. Kesoplättar med romröra, gravad lax och en klick röd rom, till det vaxbönor med salt och vitlök som jag friterade i min Airfryer
150 g vaxbönor. ca 1,3 kg entrecôte på ben salt och peppar rapsolja, till stekning smör, till stekning 5 klyftor vitlök (med skal) 3 kvistar färsk rosmarin 150 g haricots verts 150 g vaxbönor bearnaisesås, till servering