Hacka purjon och vitlöken och fräs mjuka i olja. Skölj av vattenkastanjerna och rör ner i grytan. 2 vitlöksklyftor. 1 burk vattenkastanjer. 1/2 purjolök 2 vitlöksklyftor 1 bit ingefära. 1 morot 1 burk vattenkastanjer
Hacka vitlöken. Hetta upp hälften av oljan i woken och fräs vitlök och kött under omrörning ca 2 min. Hetta upp resten av oljan och fräs grönsaker och vattenkastanjer i 1 min, salta och peppra. 1 burk skivade vattenkastanjer. 1 kinesisk vitlök
Hetta upp matolja i stekpannan och stek köttet tillsammans med vitlöken. 1 burk vattenkastanjer. 3 vitlöksklyftor. 1 burk vattenkastanjer. 3 vitlöksklyftor 1 köttbuljongtärning 1½-2 msk kinesisk soja
Låt vattenkastanjerna rinna av. Skala och finhacka lök och vitlök. Fräs purjo, vattenkastanjer, sockerärtor och paprika i olja ca 3 min. 1 burk skivade vattenkastanjer 225 g. 4 vitlöksklyftor
Man kan även ha frysta wokgrönsaker i som man också steker upp, men jag har problem att hitta en blandning som inte innehåller baljväxter eller vattenkastanjer
Hetta sedan upp en panna med rapsolja och skivad vitlök. 600 - 800 g grönsaker av valfri sort, tex lök, svamp, broccoli, bambuskott, vattenkastanjer osv. 2 skivade vitlöksklyftor. 600 - 800 g grönsaker av valfri sort, tex lök, svamp, broccoli, bambuskott, vattenkastanjer osv. 2 skivade vitlöksklyftor
2st mosade vitlöksklyftor. 2st hackade vitlöksklyftor. 1dl skivade vattenkastanjer. Hetta upp en stekgryta på medelvärme med olivoljan, fräs paprikan, chilin, löken, ingefära, vitlök och vattenkastanjer i 2 minuter, häll i buljongen, kokosmjölken och tomatpurén, koka upp och sänk värmen, låt sjuda 10 minuter. 2st hackade vitlöksklyftor. 1dl skivade vattenkastanjer